Aiga » Blog

Fa'ailoaina ole fa'aogaina ole tele ole aoga ole Jianbo Neoprene's Fabric Backed Neoprene

Fa'ailoaina o le tele o mea aoga a le Jianbo Neoprene'sneoprene lagolago ie

anotusi:

O le maulu i totonu o le lalolagi o neoprene lagolago ie ma Jianbo Neoprene, ua faʻaalia lelei e le kamupani le faʻapitoa ma le malosi o le neoprene i le tele o ana oloa. O le tele o oloa a Jianbo Neoprene o lo'o tu'ufa'atasia fa'apitoa uiga le mafaatusalia o ie neoprene ma fa'aoga eseese i ta'aloga, foma'i, ma malae ta'aloga.

O le laina muamua o oloa o loʻo tu i fafo i totonu o latou faʻapipiʻi o le Neoprene faʻasalalau lolomi. O lenei ie fa'alelei fa'alelei e ofoina atu le umi fa'aofo fa'atasi ai ma se mamanu fa'alelei. Ose tu'ufa'atasiga gaosi oloa ma fa'atau oloa e fa'amaonia ai le fa'amaoni a le kamupani i le fa'atumauina o le si'osi'omaga ma le fa'amalieina o tagata fa'atau.

I le isi laina, ua ofoina atu e le kamupani le ie neoprene i ie pa'u vaivai e le susu, lea e sau i mafiafia eseese e pei o le 3mm, 5mm, ma le 7mm. O nei laupepa o loʻo faʻaaoga muamua i meafaigaluega lagolago faafomaʻi, e maua ai fofo faʻalelei ma puipuia i le tele o manaʻoga faʻalesoifua maloloina. O le fetuutuunai o le neoprene lagolago ie o loʻo faʻaalia atili i lona faʻaogaina i le vaega o taʻaloga. Jianbo Neoprene tu'uina atu se ie neoprene fa'apitoa, Ubl Hook Loop Soft Waterproof, maua i le 5mm ma le 7mm mo Ta'aloga Puipuiga.

Afai o oe o se tagata e fiafia i le maulu, o le su'ega su'esu'e sili ona lelei e mo oe. O lenei mea e 2mm mafiafia e le susu e faia mai ie neoprene e mautinoa ai se aafiaga fiafia maulu. E ofo mai ai se fa'alelei fa'alelei ma mea e sili atu le fa'amaluina o le vevela, ma avea ai ma filifiliga sili mo suti maulu.

Jianbo Neoprene's black neoprene meafaitino e faia mai ie elastic foam pa'u pepa, ofoina atu se isi itu i le versatility o ie lagolago neoprene. O nei laupepa e fetaui lelei mo le tele o faʻaoga, mai mea taʻaloga i meafale. O le pepa neoprene multipurpose premium o se isi ofo e tuʻufaʻatasia galuega ma le lelei. O lenei oloa pa'u pa'u uliuli e mafai ona tipiina, fa'ameamea, ma fa'apena i ni faiga 'ese'ese, ma fa'atatau mo le tele o fa'aoga.

O le tulaga o Jianbo Neoprene o se taʻitaʻi o pisinisi e le gata o se taunuuga o le tele o ana oloa maualuga ae faʻapea foʻi ma lana tautinoga i mea fou, auaunaga a tagata faʻatau, ma tulaga tau alamanuia. Faatasi ai ma le 3 faʻatauga faʻatau oloa i totonu o le atunuʻu ma le 3 mai fafo, o loʻo faʻatulagaina le kamupani e sili atu i le faʻatauina o le 100 miliona yuan i le 2022.

Ua vaneina e Jianbo Neoprene se fa'ailoga mo ia lava e avea o se tasi e tu'uina atu auaunaga atoatoa o suti, ta'aloga i fafo, ma la'ei fale i Saina. O lona tu'ufa'atasiga o le alamanuia i luga ma lalo o le sapalai filifili e fa'amalo, fa'aalia o ia lava o se atina'e muamua. O oloa a le kamupani, e fa'aogatotonu uma i le neoprene lagolago ie, fa'afouina moni le auala tatou te iloa ai le fa'aogaina o lenei mea fa'apitoa.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: