Aiga » Blog

Tatala le Mana o Papa ma Meafaigaluega: Su'esu'e Mea Fa'ainisinia Fa'apitoa a Sunward

Tatala le Mana opapa ma meafaigaluega: Su'esu'e Mea Fa'ainisinia Fa'apitoa a Sunward
I le fa'asolosolo fa'atupuina o laufanua o le fausiaina ma le la'uina, o le felagolagoma'i i le va o papa ma meafaigaluega e taua tele i le fa'auluina o le lelei ma le gaosiga. Mo le silia ma le luasefulu tausaga, o Sunward o loʻo tu i luma o lenei pisinisi, tuʻuina atu fofo fou e fetaui ma manaoga eseese o ana tagata faʻatau i le lalolagi atoa. Fa'atūina i le 1999 e le polofesa va'ai Va'ai He Qinghua, Sunward ua suia mai se atina'e fou i se tasi o le lalolagi fa'ainisinia masini gaosi oloa.
O le ta'utinoga a Sunward i le tulaga maualuga o lo'o fa'amamafaina i lona tulaga mata'ina. Ua aloaia pea o se tasi o "Top 50 Global Construction Machinery Manufacturers" ma tulaga i totonu o le "Top 3 Global Regional Aircraft Leasing Enterprises." E le gata i lea, o Sunward o loʻo umia ma le mitamita le maketi sili ona tele o maa viliina rigs i Saina, o se faʻamaoniga i lona tulaga maualuga ma le faʻatinoga i le vaega o papa ma meafaigaluega. O lenei tulaga iloga o loʻo faʻapipiʻiina e lona vaega faʻapitoa, Hangang Heavy Industry (Zhejiang) Technology Co., Ltd, lea e taulaʻi atu i mea faʻapipiʻi eliina, i luga ma lalo o le eleele.
O se maatulimanu o le manuia o Sunward o loʻo taoto i le tele o ana oloa e faʻaogaina ai faʻaoga eseese i totonu o le malo maa ma meafaigaluega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le SWDA200C faʻataʻitaʻiga ua mamanuina e tuʻuina atu ai le malosi o le viliina o maʻa, faʻamautinoa o loʻo sologa lelei le fausiaina ma le faʻaogaina o galuega. O lona fa'atusa, le SWDE120B, e ofoina atu uiga fa'apitoa e fa'atatau i le fa'aleleia atili o le viliina lelei a'o fa'atumauina le saogalemu o tagata faigaluega. O nei oloa, faʻatasi ai ma le SWDE165B ma le SWDE138B, o loʻo faʻatusalia se faʻafefiloi o inisinia faʻainisinia ma mamanu faʻaoga-tagata, ma avea ai Sunward o se filifiliga e alu i ai mo tagata tomai faʻapolofesa o loʻo sailia maʻa ma meafaigaluega faʻalagolago.
I le faʻaopoopoga i nei faʻataʻitaʻiga, o taulaga a Sunward e aofia ai le SWDA165 ma le SWDF200, faʻaalia le agavaʻa a le kamupani ma le tautinoga i mea fou. O oloa taʻitasi e faʻatulagaina ma le saʻo, faʻamautinoa e mafai ona latou tatalia le faigata o siosiomaga faigata aʻo tuʻuina atu faʻatinoga faʻapitoa. O lenei fa'amaoni i le tulaga lelei e le gata ina fa'atūina ai Sunward o se tagata gaosi fa'atuatuaina ae fa'ataga ai fo'i tagata fa'atau e ausia a latou sini ma le mautinoa.
E le gata i lea, o le lumanaʻi e foliga manuia mo Sunward aʻo faʻaauau pea ona teu faʻafaigaluega i suʻesuʻega ma atinaʻe, faʻatautaia e le polofesa He Qinghua's vaʻai mo le faʻaleleia atili. Faatasi ai ma se talitonuga mautu i le faʻaogaina o tekinolosi faʻatekonolosi, o loʻo tumau pea le tuuto o Sunward i le faʻaleleia atili o lana laina maa ma meafaigaluega, faʻamautinoa o loʻo tumau i luma o pisinisi ma faʻamoemoega o tagata faatau.
I le faaiuga, o le sootaga i le va o papa ma meafaigaluega e taua tele i le manuia o le fausiaina ma le faʻaogaina o galuega. O le fa'amaoni le maluelue a Sunward i le lelei, fa'afouga, ma le fa'amalieina o tagata fa'atau e avea ai ma ta'ita'i i lenei avanoa. E ala i le filifilia o Sunward, e le gata o loʻo faʻatupeina e tagata faʻatau i meafaigaluega pito i luga ae o loʻo faipaaga foi ma se kamupani e malamalama i lavelave o latou galuega. A'o fa'aauauina e Sunward le auala mo le tulaga lelei i inisinia, o le lumana'i o papa ma meafaigaluega e foliga mai e sili atu le susulu nai lo se isi lava taimi. Pe e te manaʻomia ni fofo lelei e viliina poʻo mea faʻapitoa eli, o loʻo i ai i le Sunward le tomai ma oloa e lagolago ai lou manuia.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: