Aiga » Blog

Tatala Avanoa Fa'asaienisi: Ose Su'esu'e loloto ile IPHASE's SA Nanobeads Kit ma mea fou fa'aolaola.

Tatala Avanoa Faasaienisi: Ose Maulu loloto ile IPHASE'sSA Nanobeads kitma Reagents Fa'aola Fou
I le fa'avavevave fa'atupuina o su'esu'ega fa'aolaola, o le maua o avanoa i reagents ma mea faigaluega e sili ona lelei mo le manuia. IPHASE Biosciences, ofisa autu i North Wales, Pennsylvania, o loo taulamua i lenei mea fou. I le avea ai o se atinaʻe faʻapitoa ma maualuga-tekonolosi, faʻapipiʻi e le IPHASE suʻesuʻega, atinaʻe, gaosiga, faʻatau, ma auaunaga faʻapitoa e tuʻuina atu ai mea faʻapitoa faʻapitoa, e aofia ai le SA Nanobeads kit sili ona sailia. O lenei blog o le a suʻesuʻeina le taua o le SA Nanobeads kit ma le tele o oloa eseese na ofoina mai e le IPHASE.
O le SA Nanobeads kit o se oloa fou e faʻamalosia ai saienitisi e faʻaleleia atili a latou suʻesuʻega. Fuafuaina ma le sa'o ma le poto, o lenei pusa e maua ai e tagata su'esu'e se meafaigaluega fa'atuatuaina mo su'ega ma fa'agasologa o le vavae'ese. I le faʻaaogaina o le nanotechnology, o le SA Nanobeads e faʻafaigofie le tuʻuesea ma le suʻesuʻeina o biomolecules, ma avea o se vaega taua i faʻaoga eseese, mai faʻamaʻi i le atinaʻeina o vailaʻau. O le fa'amaoni ma le fa'aogaina o le SA Nanobeads kit ua avea ma filifiliga sili mo fale su'esu'e o lo'o taumafai e fa'afaigofie a latou galuega ma fa'aleleia a latou taunu'uga fa'ata'ita'iga.
I le IPHASE, o le tautinoga i le lelei ma le faʻafouina e faʻaalia e le gata i le SA Nanobeads kit ae faʻapea foʻi i le tele o a latou oloa. O fa'amaumauga a le kamupani e aofia ai vaila'au fa'aola eseese e fa'atatau mo mana'oga fa'apitoa mo su'esu'ega. Mo se fa'ata'ita'iga, ua ofoina atu e le IPHASE le vai maualuga maualuga e maua mai manuki Cynomolgus, fa'amautinoa e maua e tagata su'esu'e fa'ata'ita'iga talafeagai mo a latou su'esu'ega. E le gata i lea, o oloa e oʻo atu i le toto atoa o le Rhesus, pusa o le endothelium a le tagata, ma le plasma o fafine, e gaosia uma ma le faʻaeteete ina ia ausia tulaga lelei.
I le faaopoopo atu i le SA Nanobeads kit lauiloa, o le tuuto o le IPHASE i le tuʻuina atu o reagents faʻapitoa e faʻaalia atili e a latou taulaga e pei o le Minipig cerebrospinal fluid, lea e taua tele mo suʻesuʻega neuroscience. O oloa ta'itasi o lo'o gaosia i lalo o tulaga fa'atonutonu ma'oti, fa'amautinoa e maua e tagata su'esu'e fa'ata'ita'iga e fa'atuatuaina ma toe fa'afo'i. O lenei tautinoga i le tulaga lelei o loʻo lagolagoina e se vaega faʻasaienisi e aofia ai le sili atu ma le 50 tagata tomai faʻapitoa, o lo latou malamalama tele ma le naunau mo suʻesuʻega faʻasaienisi e faʻauluina ai le misiona a le IPHASE o le fesoasoani i tagata suʻesuʻe i le lalolagi atoa.
A'o tulituliloa e le au su'esu'e su'esu'ega o le eleele, o le mauaina o oloa fa'atuatuaina e pei o le SA Nanobeads kit e mafai ona matua a'afia ai lo latou manuia. O atina'e malosi a le IPHASE, e aofia ai le tele o fale R&D ma pa'aga tufatufa i le Iunaite Setete, Europa, ma Asia i Sasa'e, e fa'amautinoaina o latou mea fou fa'afoma'i fa'afofoga e o'o atu i saienitisi i le lalolagi atoa. O loʻo nofoia e le kamupani le sili atu i le 12,000 sikuea mita, faʻaalia lona fua faʻatatau ma le tautinoga e faʻafaigofie le alualu i luma faasaienisi.
E le gata i lea, o le talitonuga a le IPHASE o "reagents fou, suʻesuʻeina o le lumanaʻi" e atagia mai ai lona faʻaogaina o le R&D. E ala i le faʻaauauina o le atinaʻeina ma le faʻaleleia atili o a latou oloa, o loʻo faʻaogaina e le IPHASE ia lava ma manaʻoga faʻapitoa o le sosaiete faʻasaienisi, faʻamautinoa e maua e tagata suʻesuʻe mea faigaluega sili ona talafeagai ma aoga mo a latou suʻesuʻega.
I le fa'ai'uga, o le IPHASE Biosciences o se fa'ailo o fa'afouga i le malo o meaola fa'aola. Faatasi ai ma oloa e pei o le SA Nanobeads kit, latou te mafai ai e saienitisi ona tuleia tuaoi oa latou suʻesuʻega lelei. A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le mana'oga mo reagents maualuga, o lo'o tumau pea le IPHASE i lana tautinoga i le tu'uina atu o oloa ma auaunaga e le mafaatusalia, fesoasoani i tagata su'esu'e e ausia a latou fa'amoemoega su'esu'e ma fa'agasolo tua'oi o le faasaienisi.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: