Aiga » Blog

Tatala Lelei i le Alamanuia Fa'alina: Su'esu'eina ole Su'esu'ega Fa'ata'ita'i Fa'ali'i Papa Ma'a a le Sunward

Tatala Lelei i le Alamanuia Mining: Su'esu'eina o Sunward's Advancedeliina maa viliTali
I totonu o le lalolagi o loʻo faʻatupuina pea le mining, o le taua o meafaigaluega lelei ma faʻatuatuaina e le mafai ona faʻateleina. O le Sunward, o se taʻitaʻi i le gaosiga o masini faʻapipiʻi, o loʻo tu faʻatasi ma lana tautinoga i le tuʻuina atu o fofo maualuga e faʻatatau i manaoga tulaga ese o le pisinisi maina. Fa'apitoa i masini vili ma'a, e taula'i atu le Sunward i le tu'uina atu o vaifofo tu'ufa'atasia e aofia ai le viliina, eli, talepe, ma le felauaiga o mea.
I le fatu o taulaga a Sunward o loʻo iai le tele o oloa fou ua fuafuaina e faʻateleina le gaosiga i le vaega o le maina. Faatasi ai ma i latou, o le SWDB200 ma le SWDF138 mining rock drills faʻataʻitaʻiga le tautinoga a le kamupani i le lelei ma le faʻatinoga. O nei faʻataʻitaʻiga ua maeʻa faʻainisinia i tekinolosi faʻapitoa e faʻamautinoa ai le tumau ma le lelei, ma faʻaogaina lelei mo le luʻitauina o siosiomaga eli. Faatasi ai ma foliga e faʻaleleia ai le faʻaogaina lelei ma faʻaitiitia taimi faʻaletonu, o nei faʻataʻitaʻiga e le naʻo meafaigaluega; o vaega taua ia e mafai ona siitia ai le manuia o se galuega eli.
O le isi oloa iloga mai Sunward o le SWDE152Q. O lenei vili ma'a fe'avea'i ua fa'atosina mai ona o lona fa'atinoina tulaga ese i fa'aoga vili eseese. Ua viia e le au faʻatau le SWDE152Q mo lona faʻamaoni ma le faigofie o le faʻaogaina, ma avea ai ma mea e sili ona fiafia i ai i le va o tagata tomai faʻapitoa. E fa'apena fo'i, o fa'ata'ita'iga SWDR138 ma le SWDB200A o lo'o tu'uina atu ai fa'ata'ita'iga fa'apitoa e fa'aleleia atili ai le sa'o ma le saoasaoa o le viliina. O nei oloa e atagia mai ai le faʻamaoni o Sunward e malamalama i manaʻoga o latou tagata faʻatau ma faʻaauau pea ona faʻafouina e faʻafetaui na manaʻoga.
E le gata i lea, o le CYTJ45 e maua ai le gafatia e le mafaatusalia i le talepeina ma le eliina o papa, e faʻaalia ai le auala atoatoa a Sunward i masini eli. O lenei faʻataʻitaʻiga e faʻapitoa ona taʻutaʻua ona o lona fausiaina ma le maualuga maualuga, e tuʻuina atu ai i tagata faʻatautaia le mautinoa e faʻatautaia e oʻo lava i galuega sili ona faigata. O le laina oloa a Sunward e oʻo atu i tua atu o faʻataʻitaʻiga papa faigofie; e aofia ai se vaega atoa o masini eli e mafai ona fa'afetaui i mana'oga fa'atino eseese.
O le taʻutaʻua o Sunward i le maketi o loʻo faʻaalia foi i lona mataʻina o maketi maketi. O loʻo faʻamaualuga e le kamupani le 70% faʻatauvaʻa maketi i luga o le blasthole rigs i Saina, o se faʻamaoniga i lona tulaga maualuga o oloa ma le faʻalagolago i tagata faatau. O lenei tulaga iloga o lo'o fa'amamafaina ai le aoga o vaifofo vili papa ma'a a Sunward, lea ua mamanuina e fa'afaigofie ai galuega ma fa'aleleia atili le lelei atoatoa.
A'o taumafai pisinisi i le vaega o maina mo le maualuga o le gaosiga ma tupe maua, o le filifilia o meafaigaluega sa'o e taua tele. O taulaga a le Sunward eliina ma'a ua fa'ainisinia fa'apitoa e fa'afetauia nei lu'itau. E ala i le teufaafaigaluegaina o meafaigaluega a le Sunward, e mafai e kamupani ona mautinoa o loʻo latou faʻaogaina tekinolosi faʻaonaponei e lagolagoina e se gaosi oloa lauiloa mo lana tautinoga i mea fou ma le lelei.
I le faaiuga, o le Sunward e sili atu nai lo na o se gaosiga o masini eli; ose paaga o lo'o fa'agasolo mo galuega fa'alilo o lo'o va'ava'ai e si'itia a latou galuega. Fa'atasi ai ma le 'ese'ese o oloa fa'atau ma'a eli e ta'ita'ia ai le maketi i le fa'atuatuaina ma le lelei, ua sauni le Sunward e lagolago le fa'anaunauta'iga o le pisinisi maina. Ina ia iloa le auala e mafai ai e Sunward's mining rock drill solutions ona suia au galuega, aapa atu i le asō ma amata se faigamalaga i le faʻaleleia atili o le gaosiga ma le manuia i le lalolagi maina.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: