Aiga » Blog

Le Ta'ita'i Gaosi Meafaigaluega vili: Ose Va'aiga loloto ile Sunward's Innovative Solutions

Le Ta'ita'igaosi mea faigaluega vili: Ose Va'aiga loloto ile Sunward's Innovative Solutions

I le lalolagi o le fausiaina ma le mining, o le taua o meafaigaluega viliina maualuga e le mafai ona sili atu. I le avea ai o se tasi o tagata gaosi mea e sili ona viliina, Sunward e faʻamaoni i le tuʻuina atu o fofo faʻataʻitaʻi mo le tele o mea tau pisinisi. Faʻatasi ai ma se faʻasologa atoatoa o oloa e aofia ai le SWDA200C, SWDB200B, SWDF138, SWDA165, ma le SWDF200, Sunward o loʻo tu i fafo o se taʻitaʻi i totonu o le fanua, tuʻuina atu tulaga faʻapitoa ma le faʻamaoni i ana tagata faʻatau.

Ua fa'atūina e Sunward se ta'uta'ua malosi i le vaega o gaosiga o masini e ala i le taula'i atu i tekonolosi fou ma le tulaga fa'ainisinia. O le tautinoga a le kamupani i le fatuina o seti meafaigaluega eli atoatoa e mafai ai ona ofoina atu fofo tuʻufaʻatasia mo le viliina, eli, talepe, ma le felauaiga o mea. O lenei faiga atoa ua mafai ai e Sunward ona pulea le maketi, aemaise lava i Saina, lea o loʻo i ai i luga o le blasthole viliina rigs le maualuga o le maketi o le sili atu i le 70%. O lenei ausia o se molimau i le tulaga lelei ma le faatuatuaina o oloa a le Sunward, lea ua matua lauiloa e tagata faatau i totonu o le atunuu ma faavaomalo.

Faatasi ai ma oloa iloga i le lautele o Sunward o le SWDA200C. O lenei masini vili mamana ua mamanuina e taulimaina ai tulaga eseese o eleele, ma fa'alelei ai mo galuega eseese eli. Faʻatasi ai ma tekonolosi faʻapitoa ma le malosi o le fausiaina, o le SWDA200C e faʻamautinoa le maualuga o le gaosiga ma le lelei. E fa'apena fo'i, o le SWDB200B, lea e sau i le tele o fesuiaiga, ua fa'ainisinia e tu'uina atu ai le fa'atinoga sili atu i si'osi'omaga lu'itau, e fa'ataga ai le au fa'atonu e fa'ataunu'u a latou galuega i le faigofie ma le sa'o.

O fa'ata'ita'iga SWDF138 ma le SWDA165 e fa'aa'oa'o atili ai le fa'amaoni a Sunward i le gaosiga lelei. O nei vaega o meafaigaluega ua lauiloa mo lo latou faʻatuatuaina ma le faigofie o le faʻaogaina, ma avea ai ma mea e sili ona fiafia i ai i totonu o tagata tomai faʻapisinisi. O le SWDF200, o se isi faʻaopoopoga mataʻina i le laina, tuʻufaʻatasia tekinolosi faʻapitoa faʻatasi ai ma foliga faʻaoga faʻaoga e faʻaleleia ai le faʻaogaina lelei. E ala i le ofoina atu o le tele o masini viliina, Sunward faʻafetaui lelei manaʻoga eseese o ana tagata faʻatau, faʻamalosia lona tulaga o se tasi o taʻutaʻua gaosi meafaigaluega viliina i le alamanuia.

I le faaopoopo atu i ana oloa faʻapitoa, Sunward e faʻamuamua le lagolago ma le faʻamalieina o tagata faatau. E malamalama le kamupani o le fa'atauina o masini viliina o se tupe fa'aalu tele, ma e naunau e fesoasoani i tagata fa'atau e fa'ateleina a latou gaosiga ma tupe mama. E ala i le tuʻuina atu o fofo faʻapipiʻi maʻa faʻapitoa e faʻatatau i manaʻoga faʻapitoa o le poloketi, ua siitia ai e le Sunward le mafai gafatia ma faʻamautinoa le manuia mo se taimi umi mo ana tagata faʻatau.

Pe o lo'o e su'eina ni masini vili fa'apitoa po'o ni masini fa'apitoa, o lo'o i ai i le Sunward fofo e te mana'omia e manuia ai i vaega fa'atauva'a ma faufale. Faatasi ai ma le taulaʻi i le lelei, faʻatinoga, ma le faʻamalieina o tagata faʻatau, o loʻo faʻaauau pea ona taʻitaʻia e Sunward le ala o se igoa faʻatuatuaina i le va o tagata gaosi meafaigaluega vili. Aapa atu i le Sunward i aso nei e suʻesuʻe pe faʻafefea e ana oloa fou ona suia au gaioiga ma siitia au poloketi i ni maualuga fou.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: