Aiga » Blog

O le Evolution ma le Lelei o Meafaigaluega Fa'alilo Papa i Sunward: Ose Va'aiga Atoa

O le Evolution and Excellence omea faigaluega vili papai le Sunward: Ose Vaaiga Aoao

I le lalolagi o le fausiaina ma le mining, o le taua o meafaigaluega viliina maʻa lelei e le mafai ona faʻateleina. O mea faigaluega nei o le pito i tua o galuega lelei, e mafai ai e tagata faigaluega ona faʻaogaina faʻafanua faigata ma le saʻo ma le faigofie. I le pito i luma o lenei pisinisi o Sunward, o se kamupani na faavaeina i le 1999 e le polofesa vaʻai mamao o He Qinghua. Faatasi ai ma se tautinoga i mea fou ma le lelei, ua faʻavaeina e Sunward o ia lava o se taʻutaʻua taʻutaʻua o meafaigaluega e viliina maʻa ma meafaigaluega, faʻamautinoa le faʻamaoni ma le aoga i galuega uma.

O le fa'asologa o oloa mata'ina a Sunward o lo'o fa'aalia ai le tele o mea faigaluega eli ma'a pito i luga, ua mamanuina e fa'afetaui ai mana'oga eseese o ana tagata fa'atau. Faatasi ai ma ana taulaga o le SWDRT270E, o se fale malosi e tuʻufaʻatasia tekinolosi faʻapitoa ma le sili atu le mamanu, ma avea ai ma filifiliga lelei mo galuega mamafa-tiute viliina. O le SWDB200B o se isi faʻataʻitaʻiga iloga, taʻutaʻua mo lona faʻaogaina ma le faigofie o le faʻaogaina, faʻaogaina i luga ma lalo o le eleele. O le SWDQ120 faʻaopoopo i le faʻasologa ma lona mamanu faʻapitoa, lelei mo gaioiga i avanoa faʻatapulaʻa e aunoa ma le faʻafefe i le faʻatinoga.

E le gata i lea, o le SWDA165C ma le SWDR138 faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o le tufuga ma le gauai i auiliiliga e lauiloa ai Sunward. O nei mea faigaluega vili ua fa'ainisinia e fa'afetaia'ia le faigata o tulaga lu'itau a'o tu'uina atu i'uga sa'o. O le fa'avasegaina o le aoina o le CYTM41, fa'apitoa fa'apitoa mo mana'oga fa'apitoa e viliina, fa'aalia ai le agava'a o Sunward e fa'atau ai maketi fa'apitoa i totonu o le vaega o meafaigaluega eli ma'a.

O le a le mea e tu'u ese ai Sunward i le fa'atauva'a o mea faigaluega eli ma'a e le na'o lona tulaga o oloa ae fa'apea fo'i le fa'amaoni o le kamupani i su'esu'ega ma atina'e. Lagolagoina e le Polofesa O lona talaaga faʻapitoa tau aʻoaʻoga, Sunward faʻaauau ona teu faʻafaigaluega i mea fou, faʻamautinoa o ana meafaigaluega o loʻo faʻaogaina ai le alualu i luma o tekonolosi fou. O lenei taulaiga i le R&D ua siitia ai le Sunward i se maualuga fou, ma maua ai le aloaiaina o se tasi o le "Top 50 Global Construction Machinery Manufacturers" ma tuu i totonu o le "Top 3 Global Regional Aircraft Leasing Enterprises."

E le gata i lea, o le tautinoga a Sunward e sili atu nai lo na o le gaosiga; o lo'o fa'amamafaina ai le taua o so'otaga o tagata fa'atau ma le lagolago ina ua mae'a fa'atau. Malamalama i le taua tele o mea faigaluega viliina maa o loʻo faia i le manuia o galuega faufale ma faufale, ua ofoina atu e Sunward auaunaga faʻapitoa e faʻamautinoa ai le faʻaoga lelei ma le tausiga. Ole mea lea e maua ai se fa'atauga fa'amaoni e fa'alagolago i le Sunward e le gata mo meafaigaluega ae fa'apea fo'i mo le tomai ma le ta'ita'iga ile fanua.

I le faʻaiʻuga, o le faʻaleleia o meafaigaluega e viliina maʻa i Sunward o se faʻamaoniga i le faʻamaoni le maluelue a le kamupani i le lelei, faʻafouina, ma le faʻamalieina o tagata faatau. A o faʻaauau pea le faʻatupulaia o le maketi, o loʻo tumau pea le tuuto o Sunward i le faʻaleleia o ana oloa ofoina ma faʻamalosia lona tulaga o se taʻitaʻi i totonu o pisinisi. Faatasi ai ma se talatuu e faavae i luga o mataupu faavae o le tulaga lelei ma se manatu agai i luma, ua sauni le Sunward e faʻatulagaina le lumanaʻi o mea faigaluega eli maʻa mo tausaga a sau. Pe e te manaʻomia ni masini faʻapitoa mo galuega tetele poʻo meafaigaluega faʻapitoa mo galuega faʻapitoa, o le tele o oloa a Sunward ua mamanuina e fetaui ma sili atu i ou faʻamoemoega.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: