Aiga » Blog

Fa'afouina Malosiaga Fa'afouina fa'atasi ma Pusa Malosi'aga o le La mo Fale e Tongyao

Fa'afouina Malosiaga Fa'afouina mapusa malosi o le la mo falee Togyao

anotusi:

I le gasologa o tausaga, ua siisiitia le manaoga mo malosiaga faʻafouina, ma mafua ai le faʻateleina o le fiafia i pusa eletise atoa mo fale. O se tasi o kamupani e tulaga ese i lenei maketi olaola o Tongyao. Faatasi ai ma le tele o la latou oloa gaosi mai le la ma se tautinoga i le faamalieina o tagata faatau, ua tulai mai Tongyao o se faailoga faatuatuaina ma faatuatuaina i le vaega o malosiaga faafouina.

Tongyao ofo atu le tele o fa'asologa o oloa mo i latou e naunau e fa'aoga i le malosi o le la. Mai la latou TouYou Solar Inverter For Grid e fesoasoani i le liua o le malosi o le la i le eletise, i le latou malosi 48v 120ah Solar Battery Home Fa'aoga 6kwh Lithium Ion Battery ua fuafuaina e teu ai le malosi o le la mo le fa'aogaina o le fale - O le tele o oloa a Tongyao e malosi ma eseese. O le fa'aleleia atili o le fa'afouga, latou te maua ai fo'i ato fa'afafa'a TouYou Solar Panel e fa'ataga ai oe e fa'aogaina le malosi o le la i le alu, ma le Aluminum Solar Roof Carport Racking Structure, o se tu'ufa'atasiga matagofie ma le fa'aogaina o le malosi fa'afouina.

O le a le mea e ese ai Tongyao i le maketi o pusa eletise atoa mo fale o lo latou gauai atu i auiliiliga ma le faʻaogaina o tagata faʻatau. Fa'aola e se vaega muamua o le R&D, o lo'o fa'aauau pea ona tu'uina mai e le kamupani ni vaifofo fou fa'aola. O le QA & QC 'au e fa'amautinoaina o oloa uma e ausia tulaga maualuga maualuga, a'o tu'uina atu e le 'au'aunaga fa'atau ma le mae'a fa'atau atu le lagolago fa'alagolago i tagata fa'atau. E le gata i lea, o le tulaga maualuga o le mataʻituina o talaʻaga a Tongyao e faʻaleleia ai le aofaʻi o tagata faʻaoga, tuʻuina atu faʻafouga taimi moni i le faʻatinoga o oloa ma le faʻasaoina o le malosi.

O le 48v 120ah Solar Battery Home Use 6kwh Lithium Ion Battery o se isi oloa faʻapitoa mai Tongyao. Fuafuaina mo le fa'aoga i le fale, o lenei maa e ofoina atu le umi o le ola ma le maualuga o le malosi, fa'amautinoa e te maua pea le eletise tusa lava pe le susulu le la.

I le taimi nei, o le TouYou Solar Inverter Grid Connected Hybrid Inverter o lo'o ofoina atu se fofo e leai se aoga mo i latou o loʻo vaʻavaʻai e faʻafesoʻotaʻi a latou masini eletise i le laina. Ole mea lea e fa'amautinoa ai e te maua le paoa i taimi uma ma maua ai le avanoa e fa'atau atu ai le malosi tele i le fa'asologa.

Afai e te nofouta i le siosiomaga ma e te manaʻo e faʻaaogaina se olaga lanu meamata, o oloa a le la a Tongyao e mafai ona faia se sao taua i lau suiga. Faatasi ai ma a latou pusa eletise atoa mo fale, Tongyao tuʻufaʻatasia mea fou, faʻamaoni, ma oloa maualuga e maua ai se poto masani ole malosi ole la. O lea, aisea e faatali ai? Su'esu'e oloa a le la a Tongyao i aso nei ma fai se la'asaga aga'i i se lumana'i gafataulimaina.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: