Aiga » Blog

Toe Su'esu'eina Fa'ama'i: Su'esu'ega Fa'avave IgG/IgM Dengue e le QL Biotech

Revolutionizing Fa'ama'i Su'esu'ega: LeDengue Igg/Igm Rapid Testsaunia e QL Biotech

I le avea ai o se ta'ita'i ta'uta'ua i le lalolagi atoa i su'esu'ega fa'alesoifua maloloina ma su'esu'ega, o le Zhejiang QL Biotech Co., Ltd o lo'o fa'atinoina ai se tautinoga faifaipea i le alualu i luma faasaienisi. O se faʻataʻitaʻiga o lenei tuʻinanau mo mea fou o le Dengue IgG/IgM Rapid Test, o se tasi o oloa faʻatau a le kamupani.

O lo'o fa'atūina i luma ole fa'atekonolosi fa'ata'ita'iga, o le QL Biotech o lo'o taua i le gaosiga ma le tu'uina atu o le tele o vaila'au fa'ama'i. Faatasi ai ma nei mea, o le Dengue IgG/IgM Rapid Test e tulaga ese. O lenei masini Su'ega Saosaoa e maua ai se fofo vave, fa'atuatuaina, ma sa'o mo le su'esu'eina o le fiva Dengue, o se fa'ama'i e a'afia ai le faitau miliona o tagata i le lalolagi atoa.

O le Dengue IgG/IgM Rapid Test e fa'atumuina se avanoa taua i le fa'agasologa o fa'ama'i. O lo'o ofoina atu i foma'i fa'alesoifua maloloina se auala vave, fa'atuatuaina e iloatino ai le iai o fa'ama'i, IgG ma le IgM, e feso'ota'i ma le Dengue virus i le tino o le tagata. O le aoga o le oloa o loʻo faʻaalia i lona mafai ona iloa faʻamaʻi muamua ma faʻamaʻi lua, ma fesoasoani i le puleaina ma le puleaina o lenei faʻamaʻi faʻavaivai.

QL Biotech's oloa fa'atau oloa e fa'alautele atu i tua atu o lenei su'ega fa'apitoa. E tele isi oloa e saofagā i le ta'uleleia o le kamupani o se tagata ta'alo taua i le alamanuia biomedical. Faatasi ai ma nei mea, o le SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Device, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga fofo ua fuafuaina e tuʻuina atu faʻaiʻuga saʻo COVID-19 suʻega i se taimi talafeagai. I le tulaga lava e tasi, o oloa e pei o le Leishmania IgG/IgM Rapid Test, CRP C-Reactive Protein Semi-Quantitative Rapid Test Strip, ma le Rotavirus/Adenovirus Combo Rapid Test Device o loʻo faʻamanino atili ai le QL Biotech's laina i fofo faʻamaʻi.

E le gata i lea, o le QL Biotech's HBsAg ma Strep A Rapid Test Strips e fa'amautinoa ai le tautinoga a le kamupani i se auala e iloa ai fa'ama'i. O nei oloa fou e mafai ai e tagata tomai faapitoa tau soifua maloloina ona iloa vave faʻamaʻi pipisi o le Hepatitis B ma Streptococcus, ma faʻafaigofie ai le vave faʻaogaina ma togafitiga.

Zhejiang QL Biotech Co., Ltd e fa'amaualuga i ana taumafaiga le maluelue e fa'aleleia tulaga fa'alesoifua maloloina i le lalolagi. O oloa a le kamupani, e aofia ai le Dengue IgG/IgM Rapid Test, o se fa'amaoniga o lona fa'amaoni i le fa'atupuina o fofo fa'apitoa, fa'atino, ma fa'amalamalamaga fa'apitoa. O le tautinoga lea e tu'u ai le QL Biotech e avea ma ta'imua i lana matata, fa'aauau pea ona tuleia tuaoi o mea fou fa'afoma'i.

I le fa'ai'uga, o le Dengue IgG/IgM Rapid Test a le QL Biotech o se fa'aopoopoga fa'atosina i le taua o le lalolagi e fa'asaga i le dengue. E ala i le mafai ona vave su'esu'e ma su'esu'ega, e mafai ona fesoasoani lenei meafaigaluega i le fa'aitiitia o a'afiaga o le fa'ama'i i le lalolagi. Faatasi ai ma isi oloa iloga i totonu o le kamupani, QL Biotech o loʻo faʻaauau pea ona faʻafesoʻotaʻi le va i le va o suʻesuʻega faʻafomaʻi ma faʻamaʻi faʻamaʻi, suia lelei olaga i le tasi suʻega i le taimi.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: