Aiga » Blog

QL Biotech's Sars Coronavirus Su'ega Meafaigaluega: Revolutionizing Rapid Diagnostics

QL Biotech'sSars Coronavirus Su'ega masini: Revolutionizing Rapid Diagnostics

anotusi:

A oʻo mai i faʻataʻitaʻiga vave, saʻo, ma faʻatuatuaina i le malo o faʻamaʻi pipisi, o le QL Biotech's Sars Coronavirus Test Device o loʻo tu o se faʻailoga fou. E ala i le faʻaauauina o le alualu i luma i suʻesuʻega ma atinaʻe, QL Biotech ua faʻasalalauina se laina faʻalelei oloa e le gata e aofia ai mea ua taʻua i luga, ae faʻapea foʻi ma le tele o isi masini suʻesuʻe vave.

QL Biotech, o se ta'ita'i gaosi oloa ma fa'atau oloa, o lo'o umia se tautinoga malosi i le fa'aleleia atili o le soifua maloloina o le lalolagi. E eseese a latou oloa, e fa'atatau i popolega fa'alesoifua maloloina eseese e aofia ai fa'ama'i pipisi, fa'ailoga fatu, vaila'au fa'aleagaina (DOA), ma fa'ailoga tumo. Ae ui i lea, o le Sars Coronavirus Test Device o loʻo i ai se taua faʻapitoa i la latou laina oloa ona o lona aoga i le tulaga o loʻo iai nei i le lalolagi.

O le Sars Coronavirus Test Device o loʻo faʻaaogaina se faʻaogaina vave faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, ua mamanuina e iloa uma ai le IgG ma le IgM antibodies e fesoʻotaʻi ma le COVID-19. E maua ai fa'ai'uga vave ma fa'atuatuaina, ma avea o se meafaigaluega taua mo foma'i ma foma'i soifua maloloina i le lalolagi atoa. E taua le maitauina o le QL Biotech e sili atu i tua atu o le COVID-19, latou te ofoina atu Filariasis IgG/IgM Rapid Test Devices, Strep A Rapid Test Device/Strips, ma Typhoid Ag Rapid Test Devices, e fa'ainisinia ma tutusa le tautinoga i le vave ma le sa'o sa'o. .

E le gata i le Sars Coronavirus Test Device, o le QL Biotech e tuʻuina atu foʻi se pusa faʻapitoa COVID-19 Ag Rapid Test. E aoga tele lenei mea mo le suʻesuʻeina o le i ai o le SARS-CoV-2 antigen, o se meafaigaluega taua i le siakiina o le sosolo o le siama ma le puleaina o tulaga faʻamaʻi.

A o faʻaauau pea ona luʻitauina e le faʻamaʻi faiga faʻalesoifua maloloina i le lalolagi atoa, o le suʻesuʻeina vave ma le lelei o le pulega o le manaʻomia lea o le itula. I lenei tulaga, o le laina oloa a QL Biotech o se sao taua. I tua atu o latou COVID-19 masini fesoʻotaʻi, a latou suʻega vave fofo mo isi faʻamaʻi pipisi pei o Filariasis ma Typhoid, ma pusa mo faʻailoga fatu ma tumo e taua tele i le faʻatalanoaina o le tele o popolega faʻalesoifua maloloina.

O oloa uma, e aofia ai le faʻaalia o le Sars Coronavirus Test Device, ua atiaʻe ma gaosia i lalo o le faʻatonuga sili ona lelei, faʻamautinoaina lo latou faʻamaoni ma faʻatinoga. QL Biotech o loʻo faʻaauau pea ona faʻaauau le taulai atu i suʻesuʻega ma atinaʻe, taumafai e tuʻuina atu fofo fou mo suʻesuʻega vave.

I le faʻaiuga, QL Biotech, faʻafetai i le tele o ituaiga faʻalagolago ma faʻataʻitaʻiga vave faʻataʻitaʻiga masini, o loʻo taʻimua i le taua o le lalolagi faasaga i faʻamaʻi. O latou Sars Coronavirus Test Device o se molimau i la latou tautinoga i le faʻaleleia o le soifua maloloina o le lalolagi. A o tatou agai i luma, QL Biotech o loʻo faʻaauau pea ona avea ma faʻailoga o mea fou ma faʻamaoni i le faʻalauteleina o laufanua o suʻesuʻega tau soifua maloloina.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: