Aiga » Blog

Fa'ateleina le Fa'atinoga ma le A02B-0118-C040: O se Ta'iala Maua'i ile Weite's Fanuc Products

Fa'ateleina Fa'atinoga maA02B-0118-C040: Ose Ta'iala Atoa ile Weite's Fanuc Products
I le lalolagi o masini faʻapisinisi, o le taua o vaega maualuga e le mafai ona faʻateleina. O se tasi o ia oloa taua o le A02B-0118-C040, o se vaega autu ua fuafuaina mo Fanuc faiga e faʻataʻitaʻia ai le faʻafouina ma le faʻamaoni na fausia ai e Weite lona igoa. Ua vaneina e Weite se fa'ailoga i le fanua e ala i le tu'uina atu o le tele o oloa Fanuc, e aofia ai laupapa PCB, servo amplifiers, sensors, ma encoders. Faatasi ai ma le tele o tausaga o le poto masani ma le faʻamaoni i le tulaga lelei, o Weite o loʻo tu o se paaga faʻatuatuaina mo pisinisi o loʻo vaʻavaʻai e faʻaleleia a latou gaioiga lelei.
I le fatu o taulaga a Weite o le A02B-0118-C040, o loʻo i ai se sao taua i le faʻatinoga o faiga a Fanuc CNC. O lenei oloa e faʻamanatuina ona o le maualuga o le faʻatinoga ma le faʻamaoni, ma avea ai ma filifiliga sili i tagata faʻaoga i vaega eseese o gaosiga. I tua atu o le A02B-0118-C040, ua saunia foi e Weite le tele o vaega o Fanuc, e aofia ai le A20B-8200-0848 PCB laupapa ma vaega eseese o le servo amplifier e pei o le A06B-6089-H201. O nei oloa ua fausia e faʻamalieina manaʻoga manaʻomia o gaosiga faʻaonaponei, faʻamautinoa o loʻo sologa lelei ma lelei gaioiga.
O se tasi o uiga iloga o le laina o oloa a Weite o lana tautinoga i vaega muamua ma maualuga. O le fou fou o le Fanuc CNC system controller, le A02B-0236-H802, faʻatasi ai ma lona faʻaaliga 10.4-inisi, o loʻo faʻatusalia ai le tuuto a Weite i le tuʻuina atu o faʻafitauli faʻapitoa i le vaega CNC. O lenei pule e le gata e faʻaleleia ai le poto masani o tagata faʻaoga ae faʻapipiʻi faʻatasi ma isi vaega, e aofia ai le A860-2162-V001 sensor ma le A860-2010-T341 encoder. O nei vaega e galulue faʻatasi e faʻamautinoa le saʻo ma le saʻo i faʻaoga eseese, mai le masini i le faʻapotopotoga.
E le gata i lea, ua lauiloa Weite mo ana taʻavale servo e taʻitaʻia ai pisinisi e pei o le A06B-6117-H208 e lagolagoina ai faʻatinoga maualuga. O nei taʻavale ua mamanuina e faʻafeiloaʻi ai le faʻatupulaia o manaʻoga o masini, tuʻuina atu i tagata faʻaoga le faʻamaoni ma le lelei e manaʻomia e tumau ai le tauvaga i le maketi i aso nei. O le tuʻufaʻatasia o tekonolosi fou ma le malosi o le mamanu e faʻamautinoa ai o oloa taʻitasi, e aofia ai le A02B-0118-C040, faʻafeiloaʻi tulaga faʻapitoa tau pisinisi ma faʻamoemoega o tagata.
I le faaopoopo atu i le tulaga mataʻina o oloa, ua mitamita Weite ia lava i le tuʻuina atu o auaunaga faʻapitoa mo tagata faʻatau. O la latou 'au poto masani e sauni i taimi uma e fesoasoani i tagata fa'atau i le lagolago fa'apitoa, fesoasoani i tagata fa'aoga e filifili vaega sa'o mo latou mana'oga patino ma ta'ita'ia i latou i so'o se lu'itau latou te feagai. O lenei tautinoga i le tautua ua maua ai Weite se igoa tauleleia mo le fa'atuatuaina ma le fa'atuatuaina i totonu o le alamanuia, ona o lo'o lagona e tagata fa'atau le mautinoa e teu fa'afaigaluega a latou oloa.
Aʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia pisinisi ma faʻafetaui i tekinolosi fou, o le manaʻoga mo vaega maualuga e pei o le A02B-0118-C040 mai Weite ua faʻateleina le taua. Faatasi ai ma le malosi faʻapitoa faʻapitoa ma se tautinoga i le faʻaauau pea o le faʻaleleia, e faʻamautinoa e Weite o ana oloa taʻitasi e le gata ina ausia ae sili atu i faʻamoemoega o tagata. Pe o loʻo e suʻeina se laupapa faʻapitoa Fanuc PCB, servo amplifier unit, poʻo isi vaega e fesoʻotaʻi, Weite e tuʻuina atu fofo e faʻamalosia ai le manuia i gaioiga uma.
I le faaiuga, ua faatuina e Weite ia lava o se taitai i le tuuina atu o oloa Fanuc, faatasi ai ma le A02B-0118-C040 o loʻo avea ma maatulimanu o la latou taulaga. E ala i le filifilia o Weite mo ou mana'oga fa'apisinisi, e fa'amautinoa e te maua le avanoa i oloa maualuluga e lagolagoina e le auaunaga fa'apitoa. Teufaafaigaluega i fofo a Weite i aso nei ma iloa le eseesega e mafai e vaega pito i luga ona faia i le faʻateleina o lau faʻatinoga.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: