Aiga » Blog

Fa'asilisiliina le lelei ma le lelei ile Aichen's Paver Block Plant Solutions

Fa'ateleina le lelei ma le lelei ma Aichen'sfale faufaleTali
I le tulaga faufale i aso nei, o le lelei ma le faʻaauau e sili ona taua, ma o Aichen o loʻo tu i luma o nei manaʻoga faʻatasi ai ma ana faʻafouga fou o laʻau paver block. I le avea ai o se tagata gaosi oloa ma faʻatau atu le tele o masini sima, ua tuuto atu Aichen i le tuʻuina atu o meafaigaluega maualuga e fetaui ma manaʻoga o galuega faufale faʻaonaponei. Faʻatasi ai ma se filifiliga atoatoa o oloa, e aofia ai laina faʻapipiʻi otometi ma masini faʻapipiʻi poloka masini, Aichen faʻamautinoa e mafai e tagata faʻatau ona maua le fofo lelei mo latou manaʻoga patino.
O le fale paver block a Aichen ua fa'ainisinia e maua ai le tele o mea mata'ina o masonry masonry, e pei o poloka fa'apipi'i fa'apipi'i, poloka turf, ma poloka omo. O nei oloa e le gata ina matagofie ae o loʻo faʻaogaina ai faʻamoemoega faʻavae ma faʻatinoga i le fausiaina ma le faʻafanua. O poloka paver na gaosia e fale faʻaonaponei a Aichen e mafai ona faʻaogaina i faʻaoga eseese, mai le faʻaleleia o le tumau o le auala i le puleaina o le eleele i totonu o siosiomaga maʻaleʻale. I le fa'aogaina o mea tau tamaoaiga ma le si'osi'omaga, o le paver block plant a Aichen e fetaui lelei ma fuafuaga fa'alelalolagi fa'aauau, e ofoina atu fofo e manuia uma ai le si'osi'omaga ma fale faufale.
O se tasi o mea iloga o le fale paver block a Aichen o lona tekonolosi fa'aonaponei. O meafaigaluega ua mamanuina ma faʻafouga aupito lata mai i le gaosiga o sima, faʻamautinoa le saʻo i poloka uma na faia. Ole tautinoga a Aichen ile tulaga lelei ole pulega o lona uiga o masini taʻitasi, e aofia ai masini poloka poloka semi-automai ma masini poloka poloka multifunction, e faia ni suʻega faigata e faʻamautinoa ai le faʻamaoni ma le lelei. O lenei gauai atu i auiliiliga e le gata ina faʻateleina gafatia gaosiga ae faʻaitiitia ai foi otaota, avea ai Aichen ma paaga faʻalagolago mo kamupani faufale o loʻo vaʻavaʻai e faʻaleleia a latou gaioiga lelei.
E le gata i lea, o Aichen e ofoina atu le tele o ituaiga o oloa e faʻafetaui ai manaoga eseese o maketi. Mai le Wholesale Automatic Block Production Line QT10-15 i le Wholesale QT6-15 hydraulic block making machine, Aichen fa'amautinoa o lo'o maua e tagata fa'atau ni fofo fetuutuunai e mafai ona fa'afetaui i fua fa'atatau o galuega ma mana'oga. O le 25m³/h o lo'o tu'uina atu ai le lelei faifaipea mo galuega tetele, ae o le 15-ton ma le 8-ton le fa'amea fa'apipi'i e lelei atoatoa mo i latou o lo'o va'ava'ai e tu'ufa'atasia le gaosiga o le asphalt ia latou auaunaga. O lenei laina tele o oloa o lo'o fa'amamafaina ai le tautinoga a Aichen i le avea ma se faleoloa e tasi mo mea uma e mana'omia mo masini sima.
O le faʻamalieina o tagata faʻatau o loʻo i totonu o le filosofia a Aichen. E fa'amaualuga le kamupani i le tu'uina atu e le gata o masini maualuga ae fa'apea fo'i auaunaga fa'apitoa mo tagata fa'atau. O lo'o i ai pea le au fa'apitoa a Aichen e tu'uina atu ta'iala i le filifilia o meafaigaluega sa'o ma tu'uina atu le lagolago faifaipea i le faagasologa o le fa'atau ma tua atu. O lenei fa'amaoni i le tautua e fa'amautinoa ai e mafai e tagata fa'atau ona fa'ateleina fa'amanuiaga o la latou paver block plant ma isi masini, e maua ai le manuia o poloketi ma fa'amalieina tagata fa'aoga.
I le fa'ai'uga, mo i latou o lo'o sailia ni vaifofo malosi, lelei, ma maualuga i le gaosiga o sima, o le fale paver block a Aichen e tu o se filifiliga muamua. Faatasi ai ma le tele o ituaiga o oloa ma tautinoga i le faʻaauau, Aichen e sili atu nai lo na o se gaosiga; ose paaga o lo'o fa'agasolo mo tagata faufale. Suia au faiga faufale ma talia se lumana'i gafataulimaina ma Aichen i aso nei!
  • Muamua:
  • Sosoo ai: