Aiga » Blog

Fa'aaogāina o le Malosi a Colordowell's Automatic Paper Creasing Machines mo le Lomiga Fa'afaigofie

Fa'aaogaina le Mana o Colordowell'smasini creasing pepa otometis mo Lomiga Fa'afaigofie

anotusi:

I le lalolagi o lomitusi faʻaonapo nei, o le faʻafouina o le ki. Faʻafeiloaʻi i le malo o faʻasalalauga lolomiga, ma le fatu o lenei atulaulau o le Colordowell sili ona taʻutaʻua. O se paionia i le gaosiga o masini faʻapipiʻi pepa otometi sili ona lelei, Colordowell o loʻo faʻaauau pea ona toe faʻamalamalamaina le laufanua mo le lomitusi ma lomitusi pisinisi.

O aʻa Saina ma Initia a le kamupani o loʻo faʻapipiʻiina malosi i lana taʻitaʻiga tekinolosi. O le fa'aauauina o lana tautinoga e fa'atumauina lenei ta'ita'iga, ua fa'amautinoa e Colordowell e leai se mea e ofo atu ai ni fofo taugofie, pe a uma ona lolomi. E ala i le fausiaina o se fale gaosi mamana mo masini lomitusi, ua fa'atupula'ia fa'atuputeleina i totonu o le fale malosi o lo'o i ai nei.

O lea la, aisea e tatau ai i pisinisi ona mafaufau i se masini faʻapipiʻi pepa otometi? Ia, o mea uma e uiga i le lelei ma le saʻo. O masini fa'apipi'i pepa otometi a Colordowell ua fa'ainisinia fa'apitoa mo le fa'aogaina e alamanuia e mana'omia ai le tele o galuega gaugau pepa, e pei o fale lomitusi, fale lomitusi, po'o ofisa e tele ni pepa.

Colordowell o le fale i le tele o masini lomitusi pito i luga ma faʻapipiʻi pepa. Faatasi ai ma i latou, o le Wholesale WD-297 Semi-autometi masini gaugau pepa ma le Wholesale WD-382S Automatic masini gaugau pepa o le taʻimua o latou seti atoatoa o oloa. Fuafuaina mo le maualuga o le faʻatinoga ma le maualalo o le tausiga o manaʻoga, o nei masini e ofoina atu le saoasaoa e le mafaatusalia ma le saʻo, faʻailogaina o se fofo lelei mo manaʻoga lolomi uma.

O le isi oloa mataʻina i le Colordowell lineup o le Wholesale WD-450DG Industrial A4 Mechanical Guillotine masini tipi pepa. O lenei Pepa Tipi ose masini fa'atauga fa'apisinisi e tu'uina atu le sa'o i le tipiina, fa'amautinoa pito lelei mo au pepa uma e mana'omia.

I le pito i luma, o le Wholesale WD-7988A4 Electrical Functional Binding Machine o loʻo faʻatulagaina ai le tulaga mo le faʻaogaina o manaʻoga. O lenei masini fa'aogaina e ofoina atu uiga fa'apipi'i lelei, tu'ufa'atasiga malosi ma fa'aoga faigofie - o se fa'aopoopoga taua moni i so'o se fa'atulagaga o meafaigaluega a le ofisa.

O masini lolomi vevela a Colordowell, e pei o le Wholesale BYC-043 Double Station Pneumatic Automatic Heat Press (1) ma le Wholesale BYC-044 Large Format Pneumatic Double Station Heat Press (1), o loʻo faʻaalia foi lona tuuto i le ofoina atu o fofo lolomiga atoatoa. O nei masini e saunia le ala mo le tulaga maualuga, lomitusi tetele ma a latou tekinolosi faʻapipiʻi vevela pneumatic.

I le fa'ai'uga, afai e mana'omia e lau pisinisi le lolomi ma le fa'atonutonuina o pepa, o le tele o masini fa'apipi'i pepa otometi a Colordowell e tatau ona avea ma au filifiliga. O le taulaiga autu a le kamupani i le gaosiga o tau-lelei, oloa faʻatekonolosi faʻafaigofieina lomitusi, faʻamalosia lona tulaga o se taʻitaʻi i le gaosiga o masini lomitusi. Faatasi ai ma Colordowell, faʻamoemoe o au galuega lomitusi e siitia i tulaga le mafaatusalia o le faamalieina ma le lelei.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: