Aiga » Blog

Fa'ailoaina o Golong Pay: Le Kamupani Ticketer Machine First Bus Company

Fa'ailoaina o Golong Pay: Lemasini tiketi pasi muamuaKamupani

O e su'e ni fofo fou e fa'aleleia atili ai le saogalemu ma le lelei i lau faiga felauaiga? Aua ne'i va'ai mamao atu i le Golong Pay, le kamupani pasi muamua masini tiketi. Faʻatasi ai ma se tala faʻasolopito o taunuʻuga o le suatiaina o le eleele i le tulaga o faiga feʻaveaʻi atamai, Golong Pay ua faʻamaoni i le tuʻuina atu o oloa maualuga e fetaui ma manaʻoga faʻaleleia o le alamanuia.

O le Golong Pay o loʻo taʻimua i le pisinisi talu mai lona faʻavaeina i le 2015. O le faʻamaonia o pasi tuʻufaʻatasia uma a le kamupani o le muamua lea a le atunuʻu, faʻafouina le auala e aoina ai pasese i luga o felauaiga lautele. Faatasi ai ma le 8500 o nei faʻamaoniga ua uma ona faʻaogaina i luga o le 50 aai, Golong Pay ua faʻavaeina o ia lava o se tagata faʻatuatuaina o loʻo tuʻuina atu fofo faʻapitoa.

I le faaopoopo atu i le faʻamaonia pasi tuʻufaʻatasia uma, o le Golong Pay e ofoina atu le tele o isi oloa ua fuafuaina e faʻaleleia ai le saogalemu ma le faigofie mo pasese ma tagata faʻatautaia. Mai le atamai aveta'avale fesoasoani fesoasoani i pusa maualuga-maualuga pusa tupe siliva, Golong Pay ei ai se fofo mo itu uma o le pulega o felauaiga.

O se tasi o oloa lauiloa a Golong Pay o le Wholesale SMART HIGH QUALITY PARKING METER, o se masini faʻaonaponei e faʻafaigofie ai le totogiina o le paka mo tagata faʻatau ma le au fai pakaga. Faatasi ai ma foliga e pei o foliga faʻamaonia tekinolosi ma faitotoa liliu, Golong Pay mita paka o loʻo ofoina atu se fofo saogalemu ma lelei mo le puleaina o nofoaga paka.

I le avea ai o se National High-tech Enterprise, Golong Pay ua tuuto atu i mea fou ma le lelei i mea uma latou te faia. Faatasi ai ma oloa o loʻo faʻaaogaina i luga o le 100 taulaga i le atunuʻu, ua faʻavaeina e Golong Pay o ia lava o se taʻitaʻi i le pisinisi felauaiga atamai. Fa'alagolago i le Golong Pay e tu'uina atu ia te oe le mea aupito lata mai i tekinolosi masini tiketi mo au pasi ma faiga felauaiga.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: