Aiga » Blog

Fa'aogaina o le Malosi o le La i le Togyao's Solar Panel System Kit

Fa'aaogaina o le Mana o le La ma Togyao'spusa fa'aogaina o le la

O le fa'aogaina o le malosi o le la e le'i faigofie lava, fa'afetai i le pusa fa'aola a Tongyao. O lo'o ofoina atu se fa'asologa o vaifofo atoatoa mo le malosi fa'afouina, o lenei fa'ailoga fa'ata'ita'i o lo'o tu'uina mai ai auala talafeagai ma lelei e fa'aoga ai le malosi o le la mo le fa'aoga i aso uma.

Tongyao, o se taʻutaʻua taʻutaʻua ma faʻatau oloa i le gaosiga o le malosi o le la, na te aumaia lana vaega muamua o le R&D, QA&QC team, au faʻatau, 'auʻaunaga ina ua maeʻa faʻatau atu, ma se tulaga mataʻituina tulaga maualuga e tuʻuina atu ai fofo malosi faʻafouina i aiga. ma pisinisi. Faʻamalosia e le faʻafouina ma le tuuto i le lelei, Togyao vave faʻavaeina o ia lava o se igoa faʻalagolago i le alamanuia.

O le oloa fa'atauva'a a le kamupani, o le pusa o le solar panel system, o lo'o tu'ufa'atasia ai vaega maualuga ma tumau e fa'amautinoa ai le fa'atupuina lelei o le malosi ma le fa'amago. O le pusa e faigofie ona faʻapipiʻi, faʻaoga-faʻaoga, ma mamanuina e tatalia tulaga leaga o le tau. Ae o le mea moni e tu'u ese ai le oloa o lona fetuutuuna'i i le tele o talosaga - mai nofoaga nofomau i galuega tetele tau alamanuia.

I le faaopoopo atu i le pusa o le solar panel system, o taulaga a Tongyao e faalautele atu i isi fofo malosi avant-garde. O le kamupani ose gaosi oloa ma fa'atau oloa si'isi'i fa'aogaina o le malosi o le la, fa'apipi'i fale e fa'apipi'i ai le la, ma le fausaga fa'apipi'i ta'avale alumini a le solar roof. O nei oloa uma o lo'o faia ma le toto'a ina ia mautinoa le fa'apipi'iina lelei, malosi fa'atinoga, ma se fa'aitiitiga tele o tulagavae kaponi.

O se tasi o fofo fou a Tongyao o le Dual Axis Tracker Solar Tracking System. O lenei faiga e siaki lelei le tulaga o le la ma fetuutuunai paneli e tusa ai, ma faʻateleina ai le liua o le malosi o le la ma faʻaleleia atili le lelei o le faiga.

O le isi oloa mataʻina i le Tongyao portfolio o le 48v 120ah Solar Battery Home Use 6kwh Lithium Ion Battery. O lenei fofo malosi e teu ai le malosi ua mamanuina e tuʻuina atu i aiga se filifiliga faʻalagolago ma faʻalelei mo latou manaʻoga.

I aso nei, o le faʻaaogaina o le malosi o le la e avea ma puna muamua o le paoa ua le naʻo le sao i le faʻasaoina o le siosiomaga. Ua avea foi ma fofo aoga ma taugofie mo le toatele. Faatasi ai ma le pusa faʻaola a Tongyao ma isi fofo faʻafouina faʻafouina, e mafai e se tasi ona faia se laʻasaga i se lumanaʻi sili atu ona gafataulimaina ma le malosi.

Tofo i le eseesega o Tongyao i aso nei - faʻaogaina le malosi o le la, faʻasaoina le tau o le malosi, ma faia se aafiaga lelei i le siosiomaga.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: