Aiga » Blog

Su'esu'eina le Lalolagi o Roll Laminators ma Colordowell

Su'esu'eina le Lalolagi olaminator ta'avales ma Colordowell

anotusi:

Su'e i totonu ole Malo fou ole Colordowell's FM380 Roll Laminator

I totonu o se lalolagi o loʻo faʻaola i luga o tekinolosi ma le alualu i luma, puipuia ma le faʻasaoina o pepa taua ma meafaitino ua sili atu ona faigofie i le faʻaofiina o roll laminators. O se igoa ta'uta'ua i lenei vaega o Colordowell, o se kamupani fa'aaloalogia ona o ana oloa lelei ma auaunaga fa'apitoa.

O se tasi o latou oloa iloga o le FM380 Roll Laminator. O lenei masini, e pei o isi oloa i totonu o le aiga Colordowell, e atagia ai la latou tautinoga i le tuʻuina atu o fofo sili atu ma faigofie-faʻaoga mo a latou tagata faʻatau. Fausia i le saʻo ma le lelei, o le FM380 roll laminator o se molimau i le faʻafouina ma le faʻamaoni a Colordowell i le tulaga lelei.

I tua atu o le roll laminator, o loʻo faʻapitoa foi le kamupani i le tele o oloa, fuafuaina e faʻafetaui ai manaʻoga eseese. Matauina i totonu o nei mea o le maualuga Pneumatic mamafa-tiute tulimanu masini tipi. O lenei meafaigaluega o se faʻamaualuga i le tele o alamanuia, ma avea o se aseta taua i fale gaosi oloa, fale faigaluega, ma laina gaosiga eseese.

O le tatalaina o se isi o latou maa taua, Colordowell o loʻo tuʻuina atu le WD-HJS1000 Desktop mea faʻapipiʻi jelly kelu. O lenei mea, ua mamanuina faapitoa mo pusa meaalofa faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi, o se faʻamaoniga o le malamalama o le kamupani i manaʻoga maketi ma lo latou gafatia e faʻatumu nei manaʻoga i se auala fou.

Mo i latou o loʻo manaʻomia ni fofo faʻapipiʻi, o le WD-2088B Plastic selu faʻapipiʻi masini mai Colordowell faʻatulagaina le tulaga masani. Iloaina mo lona umi ma le lelei, o lenei masini o le isi lea mafuaʻaga e faʻaauau ai ona filifili tagata faʻatau Colordowell.

Ua fa'aalia atili e le kamupani lo latou agava'a i le 14-inisi Manual Rotary Paper Trimmer ma le WD-858A3 A3 size manual rotary trimmer paper cutter. O masini uma e lua ua mamanuina e tuʻuina atu ai le saʻo ma le faigofie i tagata faʻaoga, ma avea ai i latou ma filifiliga lauiloa i le tele o alamanuia.

O le tamaoaiga o oloa a Colordowell e le na o le pau lea o le mea e tau atu i lo latou manuia; o la latou tautinoga i le faʻamalieina o tagata faʻatau e tutusa lava le faʻafetai. O lo latou i ai i le lalolagi atoa, faʻatasi ma la latou 'auʻaunaga tuuto, faʻamautinoa e maua e tagata faʻatau auaunaga vave, faʻapitoa, ma faʻapitoa i soʻo se mea o loʻo i ai.

O le au'aunaga su'esu'e a le kamupani ma le 'au'aunaga atoatoa i le lalolagi atoa e tu'u'ese'ese ai i latou mai tagata tauva. O nei 'au'aunaga, fa'atasi ai ma a latou laminator lola pito i luga ma isi oloa, ua latou maua ai le vi'iga fa'ava-o-malo, aemaise i Asia, Amerika i Saute, ma Europa.

I se aotelega, pe o se laminator lola maualuga o loʻo e mulimuli i ai poʻo soʻo se isi masini mai la latou oloa tele, Colordowell o se faʻailoga e mafai ona e faʻatuatuaina. O la latou folafolaga e momoli atu tulaga lelei, fou, ma auaunaga tulaga ese e le na o se mautauave; o se tautinoga latou te tutu ai, avea i latou o se taitai i la latou matata ma se paaga faatuatuaina mo lou laminating ma fusifusia manaoga uma.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: