Aiga » Blog

Su'esu'eina le Fetuuna'i ma le Tulaga lelei o le Pusa La'au Lapo'a Tele mai Takpak

Su'esu'eina le Fetuuna'i ma le Tulaga lelei o lepusa laupapa lapotopoto telemai Takpak
I le lalolagi o le afifiina gafataulimaina, o le pusa laupapa lapotopoto lapoa o loʻo tu i fafo o se fofo sili ona lelei ma faʻalelei mo faʻaoga eseese. I le Suqian Green Wooden Products Co., Ltd., o la matou faʻailoga, Takpak, faʻapitoa i le fatuina o oloa faʻapipiʻiina meaʻai e sili ona lelei, e aofia ai le tele o pusa laupapa tulaga ese. Fa'atūina i le 2002, ua matou fausia se ta'uleleia mo le fa'atupuina o fofo fou o afifi e fa'amalieina mana'oga malosi o matou tagata fa'atau, a'o fa'amamafaina la matou tautinoga i le fa'aauau.
O le pusa laupapa lapotopoto lapoa e le gata ina avea o se filifiliga afifiina matagofie ae o loʻo faʻaalia ai foi lo tatou tuuto i le faʻaogaina o mea e mafai ona faʻaleagaina. Faia ma le sa'o ma le fa'aeteete, o lenei oloa e gaosia mai fafie fa'aola, fa'amautinoa e lelei uma le si'osi'omaga ma umi. Pe o lo'o e su'e e fa'apipi'i mea'ai suamalie, tufuga lima, po'o mea-meaalofa, o la matou pusa laupapa lapotopoto lapo'a e ofoina atu le fa'afefiloi lelei o le fa'afiafiaga matagofie ma le fa'atinoga. E le gata i lea, o le fa'auma fa'anatura fa'anatura e maua ai se lalelei rustic lea e fa'aleleia ai le tu'uina atu o so'o se oloa.
O le faila a la matou kamupani e fa'alautele atu i tua atu o le pusa laupapa lapotopoto tele i le tele o isi fofo afifi ua fuafuaina mo mea'ai ma pisinisi fa'atau. Faatasi ai ma a matou taulaga o fata laupapa faʻatau ma pusa bento, o loʻo faʻaalia uma tapuni PET mo le faʻaopoopoina o le puipuiga ma le fou. Mo se fa'ata'ita'iga, o le fata laupapa si'osi'omaga o lo'o maua i le 7x7x1.6 po'o le 4.6x4.6x1.2 fua o lo'o ofoina atu le fofo lelei mo le fa'aalia o mea'ai fa'afiafia a'o fa'amautinoa e tumau pea i le taimi o felauaiga. O la matou pusa mea'ai laupapa gaugau e lelei atoatoa mo vaega laiti, tu'ufa'atasiga fa'atino ma se mamanu matagofie.
I Takpak, matou te faʻamaualuga i matou lava i luga o auala faʻapitoa o gaosiga matou te faʻaaogaina. O lo matou falegaosimea ua faʻapipiʻiina i tekinolosi gaosiga aupito lata mai, e mafai ai ona matou faʻatumauina tau faʻatauvaga e aunoa ma le faʻafefeina o le lelei o a matou oloa laupapa. O la matou 'au fa'apitoa o lo'o tuuto atu i le sili atu o fa'amoemoega o tagata fa'atau, ofo atu fa'atauva'a taimi ma auaunaga fa'apitoa e fa'amalieina mana'oga fa'apitoa. Pe e te manaʻomia se logo faʻapitoa poʻo se faʻailoga masani mo lau afifiina, o matou tagata tomai faʻapitoa e sauni e fesoasoani ia te oe i laasaga uma o le ala.
E ala i le filifilia o Takpak, e le gata ina e teu faʻafaigaluega i fofo faʻapipiʻi maualuga ae e saofagā foi i le lautele lautele o le faʻalauteleina o le siosiomaga. O la matou tautinoga i le faʻaaogaina naʻo mea e faʻaoga ai le siʻosiʻomaga i le gaosiga o le pusa laupapa lapotopoto lapoa ma isi mea faʻapipiʻi e fetaui lelei ma le faʻatupulaia o le manaʻoga mo filifiliga tau le siosiomaga i le maketi. Matou te talitonu o la'asaga laiti uma i le fa'aauauina e taua, ma matou te fa'amaoni i le faia o se a'afiaga lelei e ala i a matou fofo fou.
I le faaiuga, o le pusa laupapa lapotopoto lapoa mai Takpak e sili atu nai lo na o se filifiliga afifi; o se ata o la matou tautinoga i le lelei, faʻaauau, ma le faʻamalieina o tagata faʻatau. Faatasi ai ma le tele o ituaiga o oloa faʻatulagaina e fetaui ma manaʻoga eseese, matou te valaʻauina oe e suʻesuʻe a matou taulaga ma iloa pe faʻafefea ona siitia e Takpak lou poto masani faʻapipiʻi. Pe o oe o se tagata e ona fale'aiga, se faleoloa fa'atau, po'o se fuafuaga o mea e fai, o a matou fofo fa'apipi'i laupapa umi ma lelei ua mamanuina e fa'afiafia ai a'o agalelei i le paneta. Filifili Takpak mo au mea uma e manaʻomia ma faʻatasi ma matou i le faʻalauiloaina o se lumanaʻi lanumeamata.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: