Aiga » Blog

Su'esu'e le Fa'atekonolosi Fa'ato'a Fa'ato'aga a le Lab Mill e le GTEC

Su'esu'eina o mea foufale su'esu'eTekinolosi e le GTEC

I totonu o le aai olaola o Liyang, Jiangsu, Saina, Changzhou General Equipment Technology Co., Ltd. o loʻo faia galu e avea o se taʻutaʻua maualuga-tech gaosiga atinaʻe. Fa'apitoa ile fa'atekonolosi a le Lab, GTEC e fa'amaoni i le tu'uina atu o fofo fou mo le tele o alamanuia. Se'i o tatou su'esu'e i le lalolagi o mill Mills ma su'esu'e oloa aupito sili ona lelei ua ofoina mai e le GTEC.

O se tasi o oloa fu'a a le GTEC o le Wholesale Spiral Jet Mill, o se masini fa'aonaponei ua fa'atulagaina e ausia ai le fa'aitiitiga o le lapopo'a. Fa'atasi ai ma fa'ainisinia sa'o ma fa'atekonolosi fa'atekonolosi, o lenei Spiral Jet Mill e tu'uina atu le fa'atinoga le mafaatusalia ma le lelei i faiga fa'aitiitiga fa'aitiitiga. Pe o oe i le falema'i, vaila'au, po'o mea'ai, o lenei mill o se ta'aloga-sui mo ou mana'oga.

O le isi oloa mata'ina mai le GTEC o le Wholesale Fluid Bed Jet Mill, o se masini fa'apitoa e ofoina atu le fa'atonu sa'o o le tufaina o le tele o vaega. Lelei mo talosaga e manaʻomia ai le faʻamago malū poʻo le faʻapipiʻiina o mea iti, o lenei Fluid Bed Jet Mill e tatau ona i ai mo pisinisi e manaʻomia le gaosiga o le paʻu maualuga. Faatasi ai ma le tautinoga a le GTEC i le tulaga lelei, e mafai ona e faʻatuatuaina o le a sili atu lenei mill i mea e te faʻamoemoeina i le tulaga o le faʻatinoga ma le faʻamaoni.

I le faaopoopo atu i la latou laina mataina o oloa mill a Lab, ua ofoina atu foi e le GTEC le Wholesale Tons of Packing Feeding Station, Wholesale Column, ma Wholesale Vibratio Sieve, faatasi ai ma isi meafaigaluega faʻapitoa. O nei oloa taʻitasi ua mamanuina e faʻafetaui ai manaʻoga tulaga ese o pisinisi eseese, e faʻaalia ai le agavaʻa ma le tomai o le GTEC i le gaosiga o meafaigaluega.

I le GTEC, o mea fou o lo'o i totonu o mea uma latou te faia. E ala i le tumau i luma o le pupuni i Lab mill tekinolosi, GTEC faʻaauau pea ona tuleia tuaoi ma faʻatulagaina tulaga fou i le alamanuia. Faatasi ai ma se vaega o inisinia tomai ma tekinisia, ua tuuto atu le GTEC i le tuʻuina atu o oloa pito i luga e fetaui ma tulaga maualuga.

I le fa'ai'uga, o le GTEC o lau fa'apogai lea mo fa'atekonolosi fa'ameamea a le Lab. Pe o e su'e se Spiral Jet Mill, Fluid Bed Jet Mill, po'o so'o se isi lava mea faigaluega, GTEC ua e ufiufi. Faatasi ai ma se taulaiga malosi i mea fou ma le faamalieina o tagata faatau, ua sauni le GTEC e suia le auala e agai atu ai pisinisi i le gaosiga o le pauta. Fa'alagolago i le GTEC mo mea uma e mana'omia e lau fale gaosi oloa ma iloa le eseesega.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: