Aiga » Blog

Su'esu'eina o masini eli mai le la'au mai Sunward

Su'esu'eina o le Tu'ugamasini eli elis mai Sunward
I le lalolagi fa'atauva o mining, o le i ai o meafaigaluega fa'atuatuaina ma lelei e taua tele e fa'amautinoa ai le gaosiga ma le manuia. Sunward, o se atinaʻe faʻainisinia faʻainisinia na faʻatuina i le 1999 e le polofesa vaʻai mamao o He Qinghua, ua faʻatulagaina o ia lava o se tagata autu i lenei pisinisi. Faatasi ai ma se tautinoga i mea fou ma tulaga lelei, ua ofoina atu e Sunward le tele o masini eli eliina maualuga e fetaui ma manaoga eseese eli.
I le avea ai o se kamupani, ua faia e Sunward ni laasaga taua i le vaega o inisinia, ma faamautuina lona tulaga i totonu o le "Top 50 Global Construction Machinery Manufacturers" ma le "Top 3 Global Regional Aircraft Leasing Enterprises." O le Sunward e le gata e sili i le gaosiga o masini ma lalo o le eleele eliina ae o loʻo umia foi le numera tasi o maketi maketi i masini eli maʻa i Saina. O lenei ausia e mafai ona mafua ona o lona tuuto le maluelue i suʻesuʻega ma atinaʻe, faʻatasi ai ma se faʻavae aʻoaʻoga malosi o loʻo faʻaalia e Polofesa.
Faatasi ai ma le tele o taulaga oloa a Sunward o le Wholesale CYTM41, o se masini eli eliina ua fuafuaina mo le saʻo ma le lelei. Fa'atasi ai ma tekonolosi fa'apitoa ma faufale malosi, o le CYTM41 o lo'o fa'ainisinia e fa'afetaia'ia tulaga sili ona faigata o le la'uina. O lenei masini e faʻaleleia ai le gaosiga e ala i le maualuga o le viliina gafatia ma o se meafaigaluega taua mo kamupani maina o loʻo vaʻavaʻai e faʻamalieina a latou gaioiga.
O le isi oloa mata'ina i le laina a Sunward o le Wholesale SWDM160H2. E lauiloa mo lona agavaʻa ma le faʻatinoga, o le SWDM160H2 ua faʻainisinia e faʻafetaui ai le maualuga o manaʻoga o le vaega faʻaonapo nei o mining. O lenei masini eli eli ua mamanuina mo le lua i luga ma lalo o le eleele viliina, ma avea o se aseta taua mo galuega eseese eli. O ona foliga sili atu ma le faʻatuatuaina o faʻatinoga o se faʻamaoniga o le tautinoga a Sunward i le lelei ma le faʻafouina.
O loʻo ofoina atu foi e le kamupani le Wholesale SWDE152S, lea e faʻatulagaina mo talosaga e manaʻomia ai le viliina saʻo. O lenei masini eliina e faʻamamafa ai le saoasaoa ma le lelei, faʻamautinoa e mafai ona alualu i luma le faʻaogaina o galuega e aunoa ma se faʻatuai le manaʻomia. O le SWDE152S o loʻo faʻapipiʻiina i tekinolosi faʻaonaponei e faʻateleina ai le faʻatinoga aʻo tausia le saogalemu ma le faʻamaoni.
I le faʻaopoopoga i nei faʻataʻitaʻiga, o loʻo tuʻuina atu e Sunward le Cutting Drilling Rigs SWDR138 ma le Wholesale SWDE200B, lea e faʻalauteleina ai a latou ofo oloa. O nei masini taʻitasi ua mamanuina ma faʻauluuluga lata mai i le inisinia e faʻamautinoa ai le lelei o le faʻatinoga i totonu o siosiomaga maina eseese. O oloa a Sunward e le na o masini; latou te fai ma sui o se tuufaatasiga o mamanu fou, inisinia tulaga lelei, ma se tuuto i le ausia o manaoga tuputupu ae o le alamanuia maina.
O le tautinoga a Sunward i le vaega o le la'uina o lo'o fa'ata'ita'iina e ala i lana fa'asoa malosi o masini eli eli. Faatasi ai ma le taulai atu i le tulaga lelei, lelei, ma le alualu i luma faatekinolosi, ua sauni Sunward e taʻitaʻia le auala i le gaosiga o meafaigaluega. Kamupani o lo'o taumafai e fa'aleleia atili lo latou fa'agaioiga lelei ma le gaosiga e mafai ona fa'alagolago i fofo fa'atuatuaina a Sunward.
I le faaiuga, o le viliina masini eli mai Sunward o loʻo faʻaalia ai le taua o mea fou ma le lelei o loʻo tu ai le kamupani. I le avea ai o se taʻitaʻi o pisinisi, o loʻo faʻaauau pea e Sunward le faʻatulagaina o tulaga faʻapitoa i le vaega o meafaigaluega eli, faʻamautinoa o loʻo tumau pea i luma o le alualu i luma tekinolosi. Faatasi ai ma se talafaasolopito mauoa ma se vaaiga manino mo le lumanaʻi, o Sunward e le naʻo se gaosiga; ose paaga o loo faagasolo mo pisinisi uma maina.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: