Aiga » Blog

Su'esu'e o Mea Sili i Rock Hole Drillers: Oloa Ta'imua a Sunward

Su'esu'e le mea sili i totonuvili pu papas: Oloa Ta'imua a Sunward
I totonu o le lalolagi faʻafouina o le fausiaina ma le mining, o le manaʻomia mo meafaigaluega faʻalagolago ma lelei e sili ona taua. I totonu o taʻitaʻi o pisinisi, o Sunward o loʻo tuʻutaʻua o se paionia i le gaosiga o mea e sili ona lelei o pu maa. Fa'atūina i le 1999 e Polofesa He Qinghua, Sunward ua tupu a'e mai ona a'a a'oa'oga i se tasi o atina'e fa'ainisinia fa'ainisinia i le lalolagi. I aso nei, o loʻo faʻamaualuga e le kamupani le malosi o le auai i masini faufale ma vaega eli, tuʻuina atu fofo fou e faʻafetaui ai manaʻoga eseese o ana tagata faʻatau.
O le tautinoga a Sunward i le tulaga lelei o loʻo faʻaalia i le tele o ituaiga o puʻu papa, ua mamanuina e faʻaleleia ai le gaosiga ma le lelei. O le SWDE138B o se tasi o ia faʻataʻitaʻiga, e lauiloa mo lona faʻatinoina ma le tumau. O lenei vili pu ma'a e lelei tele mo fa'aoga eseese, e tu'uina atu ai i tagata fa'atautaia le malosi ma le sa'o e mana'omia e fa'atino ai galuega faigata vili. Fa'atasi ai ma tekonolosi fa'aonaponei ma fa'auiga fa'aoga-tagata, o le SWDE138B e sili ona fiafia i tagata fa'apolofesa o lo'o su'e le fa'amaoni ia latou galuega vili.
O le isi oloa iloga mai Sunward o le SWDE152B faʻataʻitaʻiga. E pei lava o le SWDE138B, o le SWDE152B o loʻo faʻainisinia mo le faʻatinoga sili ona lelei i luga ole eleele ma lalo ole eleele. O le fa'ata'atiaga lelei o le fa'ata'avale ma'a lea e fa'afaigofie ai felauaiga ma fa'atulaga, fa'asao uma taimi ma alagaoa i nofoaga o galuega. O lona faufale malosi e mautinoa ai le umi o le ola, ma avea ai ma aseta taua mo kamupani o loʻo taulaʻi i gaioiga gafataulimaina.
O faʻataʻitaʻiga SWDQ120 ma SWDB165 faʻalautele atili ai le taulaga a Sunward i le vaega o le vili maa. O le SWDQ120 e fa'apitoa ona ta'uta'ua mo lona fetuutuuna'i i tulaga vili eseese, e mafai ai ona fa'atino lelei i le tele o si'osi'omaga. E fa'apena fo'i, o le SWDB165 ua fa'ailoaina mo ana fa'atekonolosi fa'atekonolosi e fa'aleleia ai le saoasaoa ma le sa'o o le viliina. O fa'ata'ita'iga uma e lua o lo'o fa'atusalia ai le filosofia fou a Sunward, fa'amautinoaina o lo'o maua e le au fa'atautaia mea faigaluega aupito sili ona fa'atauva'a o lo'o maua i le maketi.
Mo i latou o loʻo sailia se fofo tele, o le SWDRT270E rock hole driller o se filifiliga sili ona lelei. Ua mamanuina mo galuega mamafa, o lenei faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai le tautinoga a Sunward e faʻafetaui manaʻoga o galuega sili ona faigata. O le SWDRT270E ua fausia e faʻatautaia le tele o voluma o galuega aʻo tausia le saʻo ma le faʻamaoni. O le mea lea ua avea ai ma mea faigaluega e mana'omia mo konekarate o lo'o galulue i galuega taua eli.
E le gata i lea o la latou fa'ailoga mata'ina o vili pu ma'a, o lo'o iloga fo'i le Sunward i le umiaina o le numera tasi o sea maketi o vili ma'a i Saina. O lenei ausiaga o loʻo faʻamamafaina ai le faʻamaoni o le kamupani i tulaga lelei, faʻafouina, ma le faʻamalieina o tagata faʻatau. Faatasi ai ma se talitonuga mausali i le faʻaleleia atili, Sunward e le gata o se taʻitaʻi i le atinaʻeina o oloa ae faʻapea foʻi i le maeʻa faʻatau atu, faʻamautinoa e maua e latou tagata faʻatau le lagolago latou te manaʻomia i se taimi umi talu ona latou faʻatau.
I le fa'ai'uga, afai o lo'o e i ai i le maketi mo vili pu ma'a pito i luga, Sunward o se igoa e mafai ona e fa'atuatuaina. Faatasi ai ma se faavae mautu i inisinia ma se tautinoga i mea fou, ua ofoina atu e Sunward le tele o oloa ua mamanuina e fetaui ma manaoga faigata o aso nei o le fausiaina ma le maina. Su'esu'e le lelei ma le fa'amaoni a Sunward's vili pu papa, ma iloa se tulaga fou i le viliina tekonolosi.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: