Aiga » Blog

Su'esu'e Suqian Dagouxiang: Fa'afouga i Fofo Pepa Pusa o le Lunch Eco-Friendly

Su'esu'ega Suqian Dagouxiang: Fa'afouga i le Eco-Friendlypepa pusa meaaiTali

Suqian Dagouxiang: Ose vaitau fou o le gafataulimainapepa pusa meaaiTali

O le fa'afanua o fofo fa'apipi'i o lo'o fa'avasega fa'atasi ma le fa'alelei i lona 'autu, ma i le pito i luma o lenei suiga o le sami o le Suqian Dagouxiang Trading Co., LTD. O le kamupani e faʻaaloalogia ona o lana auala fou i le afifiina, e taulaʻi i le faʻaogaina ma le faʻaauau e aunoa ma le faʻafefe i mea faʻalelei. O se tulaga taua i luga o tagata tauva o latou agava'a fa'apitoa, e fa'atatau i mana'oga fa'ailoga a tagata fa'atau. Le tagata ta'alo fetu i la latou laina oloa? O lepepa pusa meaaiafifiina.

Saini a Suqian Dagouxiangpepa pusa meaaiafifiina ua liliu ulu mo lona faʻafefiloi o sitaili, faʻatinoga, ma le faʻaauau. O le alualu i luma o le kamupani i le faʻaaogaina o mea toe faʻaaogaina mo le afifiina ua faʻatulagaina ai o se siamupini o fuafuaga lanu meamata. O lepepa pusa meaaio taulaga e faia mai le pepa kraft lanu enaena maualuga, faʻamautinoa le tumau ma le faʻasaoina o le tofo ma le mafanafana o meaʻai, ma avea o se filifiliga sili ona lelei mo pisinisi i le pisinisi o meaʻai.

E fa'alautele atu le fa'asologa o oloa a le kamupanipepa pusa meaaifofo foi. Matauina i la latou aoina o le Wholesale Brown Paper Cup, o se mea e fa'alelei i le si'osi'omaga i ipu palasitika masani. E pei o lepepa pusa meaai, o lo'o gaosia mai le pepa kraft lanu enaena malosi, ma avea ai ma vaifofo malosi ma lelei mo le tu'uina atu o meainu. O ipu, pei o lepepa pusa meaai, e fa'apitoa, e mafai ai e pisinisi ona fa'afoliga a latou fa'ailoga i luga o nei oloa.

O le Pepa Silisi Sikosi Atoa mai Suqian Dagouxiang o se isi su'i ta'aloga, e ofoina atu se vaifofo e le fa'apipi'i mo mana'oga tao tao eseese. E fetaui lelei ma le fa'amamafa a le kamupani i oloa fa'alelei, fa'alelei mea'ai, fa'amaonia le aoga i si'osi'omaga fa'atau fa'atau fale. O lenei oloa, faʻatasi ma latoupepa pusa meaai, ua avea ai Suqian Dagouxiang o se tagata e tu'uina atu mea uma e tu'uina atu le taoina ma le afifiina o mea'ai fofo.

O le su'esu'eina o le itu masani o la latou faila, e le mafai e se tasi ona fa'agaloina le Ato Fa'atosina ma le U'u ma le Mama Fa'atau La'au. O nei oloa e faʻaalia ai le tautinoga a Suqian Dagouxiang e galulue faʻatasi ma le tele o ituaiga mea gafataulimaina. O le Bamboo Basket o se molimau i le fetuutuuna'i o le kamupani, faaipoipo i tu ma aga ma manaoga fa'aonaponei. I le taimi lava e tasi, o le Wooden Baking Ring e maua ai se fofo fa'alelei mo tagata fiafia tao tao, molimau i le lautele o fofo o lo'o ofoina mai e le kamupani.

I Suqian Dagouxiang, oloa taitasi, e aofia ai lepepa pusa meaai, e togafitia ma le faaeteete. O mea'ai laupapa uma afifiina o lo'o fa'aogaina e fa'aaoga ai metotia fa'aletino, e aloese ai mai so'o se vaila'au fa'ama'i mo se mea'ai-grade saogalemu poto masani. O lenei tautinoga i le mama e faʻalautele atu i luga oa latou oloa, faʻamautinoa le faamalieina o tagata faʻatau ma le filemu o le mafaufau.

Suqian Dagouxiang Trading Co., LTD., o loʻo faʻatusalia le tuʻufaʻatasia o mea fou, faʻaauau, ma aganuʻu i fofo afifi. O le fatu lea o latoupepa pusa meaai, fa'atulagaina tulaga maualuga mo le afifiina o le si'osi'omaga. O lenei, faʻatasi ai ma le tele o a latou oloa, e avea ai i latou ma fofo tasi-taofi mo mea uma e manaʻomia. I le suiga o le lalolagi o fofo fofo, Suqian Dagouxiang tu maualuga e pei o se faailo o le faʻafouina faʻafouina.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: