Aiga » Blog

Su'esu'e i le HRESYS: Lau Puna'oa Fa'atuatuaina mo Fofo o Ma'a Su'esu'e Ta'ita'i Lologa

Su'esu'ega HRESYS: Lau Puna'oa Fa'atuatuaina mololovaia ma'a acid leadTali
I le fa'asolosolo fa'asolosolo o fofo o le teuina o le malosi, HRESYS o lo'o tu'uta'ua o se ta'ita'i i tekonolosi fou, aemaise lava i le malo o lo'o lolovaia ma'a ta'ita'i. I le avea ai o se tagata gaosi oloa ma fa'atau oloa, ua ofoina mai e HRESYS le tele o ituaiga oloa e fa'amalieina ai mana'oga eseese o le teuina o le malosi, saunia le ala mo se lumana'i gafataulimaina.
O ma'a ta'ita'i ta'ita'i ua lolovaia ua avea ma fa'atumauina i le teuina o le malosi mo le tele o tausaga. Ta'uta'ua mo lo latou fa'atuatuaina ma le taugofie, o nei ma'a e fa'apitoa ona aoga i fa'aoga e mana'omia ai le fa'aauau pea o le eletise. Ua iloa e HRESYS le taua o lenei tekinolosi, fa'atasi maa o lo'o lolovaia i totonu o latou faiga fa'aletino. Mai ta'avale eletise i le teuina o le malosi o le nofomau, o nei ma'a e iai sona sao taua i fa'aoga eseese, fa'amautinoa e maua e tagata fa'atau le malosi fa'alagolago.
O se tasi o oloa iloga a le HRESYS o le HES-Box W 484.8-24.0LFP, o se fa'aputuga o le lithium-ion phosphate maa e maua ai le va o le 4.8kWh i le 24kWh o le teuina o le malosi. Fa'atulagaina mo fa'aoga uma i luga ole laiga ma fa'aoga i fafo, o lenei faiga e fa'aatoatoaina lelei ma'a ga'o ta'ita'i lolovaia, e ofoina atu fofo fe'avea'i malosi e fa'atatau i mana'oga o le malosi ta'ito'atasi. O le tu'ufa'atasiga o tekonolosi lithium fa'atasi ai ma vaifofo o le ta'ita'i lologa masani o lo'o fa'aalia ai le tautinoga a le HRESYS i le fa'afouga ma le fetuutuuna'i i le vaega malosi.
E fa'aopoopo i le HES-Box, o lo'o fa'aalia fo'i e HRESYS le tele o paneta sola feavea'i e fetaui lelei mo tagata o lo'o va'ava'ai e fa'aogaina le malosi fa'afouina i le alu. O nei paneta e le gata ina fa'aleleia atili ai le fa'aogaina o faiga o ma'a ga'o o lo'o lolovaia ae o lo'o lagolagoina ai fo'i taumafaiga mama mama. O le faʻaogaina o le laina oloa a le HRESYS e faʻamautinoa ai e mafai e tagata faʻatau ona maua le tekonolosi saʻo e fetaui ma o latou manaʻoga faʻapitoa, pe mo fale nofo poʻo faʻatau pisinisi.
O foliga faʻapitoa o oloa HRESYS e sili ona mataʻina. O lo'o fa'afaigaluegaina e le kamupani faiga fa'afoega o ma'a (BMS) ma se fa'amaumauga tele e mata'ituina ai le fa'atinoga o maa i le taimi moni. O lenei tulaga o le va'ava'ai e taua tele mo le fa'asilisiliina o le umi o le ola o ma'a ga'o ta'ita'i lolovaia ma fa'ateleina ai lo latou lelei. Fa'atasi ai ma se fa'aoga tu'ufa'atasi mo le fa'aogaina e tagata fa'atau, HRESYS e tu'uina atu se fa'aoga fa'aoga-fa'aoga, fa'afaigofie ai mo tagata fa'atau ona fa'atautaia a latou fofo e teu ai le malosi.
HRESYS o lo'o tu'ufa'atasia i le fausiaina o se faiga fa'anatura manumalo-manumalo e ala i le galulue fa'atasi ma pa'aga ma fa'asoa fa'amanuiaga o a latou auala fou i le teuina o le malosi. E manino le va'aiga a le kamupani: fausia se lumana'i gafataulimaina e fa'amalosia e vaifofo mama mama e tu'ufa'atasia ai le malosi o ma'a ga'o ta'ita'i lologa fa'aleaganu'u fa'atasi ai ma tekonolosi fa'apitoa.
I le faaiuga, HRESYS e le naʻo se gaosiga ma faʻatau; o latou o se faʻalapotopotoga faʻapitoa e tuʻuina atu i luma le faʻalauteleina o le fanua o le teuina o le malosi. E ala i le taliaina o le fa'atuatuaina o ma'a ta'ita'i o lo'o lolovaia ma tu'ufa'atasia ma tekonolosi fa'aonaponei, ua sauni ai le HRESYS e ta'ita'ia le auala i fofo malosi e fetaui ma mana'oga o aso nei a'o fa'atūina le ala mo se taeao lanumeamata. Pe o e su'e se faiga lelei mo le fale po'o se fofo feavea'i a le la, o le HRESYS o lau paaga fa'atuatuaina i le teuina o le malosi gafataulimaina.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: