Aiga » Blog

Fa'aleleia o Fa'amalologa Fa'afoma'i Fa'atasi ma Oloa Omea Maualuga a Hemings

Fa'aleleia o Fa'amalologa Fa'afoma'i Fa'atasi ma Oloa Omea Maualuga a Hemings

I totonu o le falema'i, o le taua o se sui fa'atumauina fa'alagolago e le mafai ona fa'asilisili. O Hemings, o se ta'ita'i gaosi oloa ma fa'atau oloa ele fa'aleaganu'u, e ofoina atu le tele o fofo maualuga e fa'afetaui ai mana'oga fa'apitoa a kamupani fa'afoma'i. Faatasi ai ma se faamamafa malosi i luga o suʻesuʻega, gaosiga, ma le pulea lelei, ua faʻavaeina e Hemings o ia lava o se paaga faʻalagolago i le pisinisi omea galue.

O se tasi o oloa autu na ofoina mai e Hemings o la latou aganuʻu e sili ona faʻamanuiaina le maualalo o le viscosity synthetic bentonite, Hatorite SE. O lenei oloa ua fuafuaina faapitoa mo faiga vai, e maua ai uiga lelei rheological ma anti-sedimentation meatotino. Pe mo le tele o vai fa'apipi'i ma faiga vali, po'o mo vaila'au fa'amalolo, Hatorite SE fa'amautinoa le lelei atoatoa ma le mautu.

O le isi oloa taua mai Hemings o la latou magnesium alumini silicate NF ituaiga IC, Hatorite HV. Fa'aaogaina e fai ma mea fa'apitoa i vaila'au ma vaila'au, o lenei oloa fa'aleaganu'u omea o lo'o faia se sao taua i le fa'aleleia atili o le aoga ma le mautu o fa'amalologa o vaila'au. Faatasi ai ma le tausisia atoatoa o Hemings i tulaga lelei ma le faʻaauauina o tupe teufaafaigaluega i suʻesuʻega ma atinaʻe, e mafai e kamupani vailaʻau ona faʻalagolago i le HV Hatorite e faʻamalieina a latou manaʻoga faʻapitoa.

I le faaopoopo atu i nei oloa, ua ofoina atu foi e Hemings masani le Magnesium Lithium Silicate Hatorite RD mo vali vai ma ufiufi, Bentonite TZ-55 mo faiga faʻapipiʻi vai, ma le magnesium aluminium silicate NF type IA Hatorite R mo vailaʻau, faʻatoʻaga, fale, ma fale gaosi oloa. oloa. Faatasi ai ma le tele o mea eseese o oloa ele e fa'atatau i pisinisi eseese, ua fa'atulaga e Hemings o ia lava e tu'uina atu fofo e tasi mo mana'oga omea.

I le avea ai o se kamupani tuuto i mea fou ma tulaga lelei, ua maua e Hemings 35 pateni fou a le atunuʻu ma faʻapipiʻi atoatoa i tulaga ISO9001 ma ISO14001. O lo latou fa'amaoni i le tulaga lelei o lo'o fa'aalia atili e ala i le avea ma fa'atau muamua i Saina na maua le resitalaina atoa o le REACH mo le Magnesium Lithium Silicate. E ala i le faʻaauauina o le suʻeina o taleni faʻapitoa faʻapitoa ma teu faʻafaigaluega i tekonolosi gaosiga faʻapitoa, o loʻo faʻamoemoe Hemings e tuʻuina atu oloa sili atu ona lelei i le maketi.

I le fa'ai'uga, a o'o mai i fa'amalologa o vaila'au, o le filifiliga o se so'o fa'alagolago fa'alagolago e taua tele mo le fa'amautinoaina o le aoga ma le mautu o oloa. O Hemings, fa'atasi ai ma le tele o oloa fa'aleaganu'u omea na fa'atulaga faapitoa mo fa'aoga vaila'au, ua ofoina atu i kamupani fa'afoma'i se pa'aga fa'atuatuaina i le fa'amalieina o latou mana'oga. Faatasi ai ma le taulaʻi i le lelei, faʻafouina, ma le faʻamalieina o tagata faʻatau, o Hemings o loʻo tu i fafo o se taʻutaʻua o loʻo tuʻuina atu oloa ele maualuga mo pisinisi eseese, e aofia ai vailaʻau.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: