Aiga » Blog

Fa'alelei Lou Avanoa i le Fa'aputuga a le Juye's Blind Louvers

Fa'aleleia lou Avanoa ma Juye'slouvers tauasoAoina

O e su'e e fa'aopoopo se pa'i o le lalelei ma sitaili i lou avanoa? Aua e te va'ava'ai atu nai lo le fa'aputuga tele o louvers tauaso a Juye. I le avea ai o se taʻutaʻua taʻutaʻua ma faʻatau atu mea teuteu fale maualuluga, Juye e faʻamaoni i le tuʻuina atu o fofo fou mo au mamanu uma.

Jiangsu Juye New Materials Technology Co., Ltd. o se atinaʻe faʻatekonolosi maualuga e faʻapitoa i le polyurethane composite material technology. Faatasi ai ma le taulaʻi atu i mea fau fale e faʻaleleia ai le malosi, Juye e ofoina atu le tele o ituaiga o oloa e le gata ina faʻalelei ae faʻalelei le siosiomaga. Mai le fa'amalama ma le faitoto'a fa'amalama i fafo laupapa palasitika puipui puipui, Juye o lo'o i ai mea uma e te mana'omia e fa'alelei ai foliga o lou avanoa.

O se tasi o oloa mata'ina a Juye o a latou tapuni fa'avevela e le timu fa'ato'aga i foliga eseese. O nei pupuni e le gata ina aoga ae faʻaopoopoina foi se paʻi o le atamai i soʻo se avanoa. Fa'atasi ai ma le taula'i atu i vaega ole alalaupapa teuteuga o fale e leai se carbon, o tapuni a Juye ua mamanuina ina ia fa'afefiloi lelei ma faiga fou o fale.

I le faaopoopo atu i latou pupuni ea, e ofoina atu foi e Juye le tele o pupuni faʻapapa Europa ma puipui faʻamalama. O nei oloa e lelei atoatoa mo le faʻaopoopoina o se paʻi o le Old-World charm i lou avanoa. Fa'atasi ai ma mata'itala faatafafa teuteu teuteu fa'alima ma fa'alava fa'alava fa'alava fa'alava fa'ailoga, o oloa a Juye ua mamanuina e fa'afiafiaina.

A o'o mai i louvers tauaso, Juye o se igoa e mafai ona e fa'atuatuaina. O la latou tautinoga i tulaga lelei ma mea fou e susulu mai i oloa uma latou te ofoina atu. Pe o lo'o e va'ava'ai e fa'aopoopo se pa'i fa'alelei i lou fale pe fa'aleleia atili le va'aiga o se avanoa fa'apisinisi, o laume'a tauaso a Juye o le filifiliga sili lea.

Aisea la e faatali ai? Suia lou avanoa i le aoina o louvers tauaso a Juye i aso nei ma iloa le eseesega lelei ma mea fou e mafai ona faia. Asiasi i la latou upega tafaʻilagi e suʻesuʻe ai a latou oloa atoa ma fai le laasaga muamua i le fatuina o se avanoa e atagia moni ai lau sitaili ma uiga.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: