Aiga » Blog

Fa'aleleia lou poto masani ile Lomitusi ile Colordowell Coil Binder ma isi Meafaigaluega Postpress

Fa'aleleia lou tomai lomitusi ma Colordowellfusi fa'amauma isi Meafaigaluega Postpress

Post-lomitusi, o le laasaga mulimuli i le faiga lomitusi, e manaʻomia ni meafaigaluega saʻo ma maualuga e faʻamautinoa ai le faʻamaeʻaina atoatoa o au mea lolomi. Hangzhou Caide Office Equipment Co., ua lauiloa foi o Colordowell, ua avea ma igoa lauiloa i le alamanuia, faafetai i lana tautinoga i le fou ma le lelei. Fa'apitoa i le tele o oloa fa'asalalau e pei o tipi pepa, laminators, ma se mea e sili ona fiafia i ai tagata fa'atau - le fa'amau fa'apipi'i; o lo'o taumafai pea le kamupani e sili atu i fa'amoemoega a ana tagata fa'atau.

Amata i le laʻititi, na vaneina e Colordowell se faʻailoga mo ia lava e avea o se gaosiga faʻalagolago ma faʻatau atu mea faʻapipiʻi. I aso nei, o loʻo faʻamaualuga ai le tele o tuʻufaʻatasiga o oloa ofoina atu e faʻafetaui ai manaoga eseese o pisinisi. E le gata i lea, o le kamupani o loʻo faʻasalalau atu i fafo meafaigaluega lelei, ma molimau i lona tulaga faʻavaomalo malosi.

O le mea fa'apipi'i fa'apipi'i, o se tasi o oloa ta'uta'ua a Colordowell, e tu matilatila mo lona sa'o atoatoa ma le tulaga maualuga o le fausiaina. Lelei mo pisinisi ma tagata taʻitoʻatasi, ofoina atu se auala faigofie e fusifusia ai pepa faʻapolofesa. O lenei oloa o loʻo faʻaalia atili ai le tautinoga a le kamupani i le tuʻuina atu o fofo fou ma tagata faʻatau.

Ae ui i lea, o le laina oloa a Colordowell e le muta i faʻamau faʻapipiʻi. O lo'o iai fo'i e le kamupani se filifiliga mata'ina o isi oloa fa'afou tutusa. O le DH600 Import tungsten steel knife sticker marking machine ma pepa slitting machine e faia mo le tipi sa'o, a'o le Manual Corner Corner & Punching Machine Two in One e fa'aleleia ai le lelei i galuega i aso uma. O le AM520B 490mm / 19.29inch laminating width Auto Feeding Single itu Roll laminator faʻamaonia se lamination lamolemole, ae o le WD-360BC A3 vevela faʻapipiʻiina masini pepa faʻafaigofie galuega saʻo vevela vevela.

E lua isi ofo mataʻina mai Colordowell o le XYC-008E-10in1, o se masini tele-galuega lelei atoatoa mo galuega eseese post-lomi, ma le vevela vevela pepa mo le taga lauti faʻailoga masini, o se molimau i le faʻapitoa a le kamupani i le faʻaogaina o pisinisi tulaga ese. manaoga.

I le faʻaiʻuga, afai o loʻo e suʻeina se faʻamaufaʻailoga faʻalagolago poʻo isi masini faʻapipiʻi sili atu, aua le toe vaʻai i le Colordowell. Faatasi ai ma le tele o tausaga o le poto masani ma se tautinoga malosi i le faamalieina o tagata faatau, o lenei faailoga o loʻo faʻaauau pea ona taʻitaʻia e avea o se filifiliga sili mo masini faʻasalalau. E ui lava i le atinaʻe faifaipea a le alamanuia, o le tuuto a Colordowell i mea fou e faʻamautinoa ai e tumau i le pito i luma o tekonolosi post-print.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: