Aiga » Blog

Taliaina le Mauaina ma Suqian DAGOUXIANG's Biodegradable Food Containers

Talia le Mauaina ma Suqian DAGOUXIANG'spusa meaai e mafai ona pala

anotusi:

I totonu o se lalolagi o loʻo faʻatupulaia le faʻalauteleina o le malamalama i ona aafiaga o le siosiomaga, o le manaʻoga mo fofo gafataulimaina e maualuga le lagi. Ulufale Suqian DAGOUXIANG Trading Co., LTD., o le kamupani fa'asalalau o lo'o ofoina atu le atoaga o filifiliga fa'apipi'i, fa'atasi ai ma le fa'amamafa fa'apitoa i luga.pusa meaai e mafai ona pala.

Ua lauiloa mo lana tautinoga le maluelue i le faʻaleleia o le siʻosiʻomaga, Suqian DAGOUXIANG o loʻo tu i fafo o se paionia i fefaʻatauaʻiga ma tufatufa, faʻapitoa i mea faʻapipiʻi eseese e pei o pepa, palasitika, bamboo, pulu suka, ma keramika. Ae ui i lea, o oloa faʻapipiʻiina laupapa o meaʻai a le kamupani o mea ia e tuʻu esea ai.

O fa'aputuga laupapa a le kamupani e aofia ai le tele o oloa. O nei mea e amata mai i le Pusa Sushi La'au Gaugau ma se Ufi PET i le Pusa La'au Fusi La'au, Pusa Sashimi Bento, ma le Mama Fa'apala. Mo i latou o lo'o sailia se mea fa'alelei fa'aleaganu'u, o lo'o i ai le pusa pa'u pepa Kraft sikuea sikuea. Mo faifalaoa ma fai patisserie, e iai fo'i Wooden Baking Molds fa'apitoa mo le taoina o le soifua maloloina.

Suqian DAGOUXIANG e matua fa'atauaina lana tautinoga i le fa'aauauina, fa'amautinoa o lonapusa meaai e mafai ona palao lo'o fa'agaioiina e fa'aaoga ai metotia fa'aletino. E matua'i leai lava se vaila'au e aofia ai, fa'amautinoa o nei atigipusa e saogalemu atoatoa i mea'ai. O lenei tautinoga i le gafataulimaina e le afaina ai le taumafaiga a le kamupani mo mea fou, lea o loʻo faʻaalia i le tele o pusa gaugau ma pusa faʻapipiʻi e sili atu le lelei e pei o le faʻaleleia o le siʻosiʻomaga.

O le malosi o le kamupani e le gata e taoto i le tele o fofo o le afifiina o le siʻosiʻomaga ae faʻapea foʻi i lona gafatia e tuʻuina atu afifi faʻapitoa. O le mamanu ma le auʻaunaga a tagata faʻatau a Suqian DAGOUXIANG e galulue vavalalata ma tagata faʻatau e faʻafetaui a latou manaʻoga taʻitasi. Mai le ofoina atu o le lapopoa ma le faʻailoga faʻapitoa mo faʻailoga faʻailoga e faʻamautinoa ai o loʻo faʻamalieina o latou manaʻoga faʻapipiʻi, o le faʻamaoni a Suqian DAGOUXIANG i le faʻamalieina o tagata faʻatau e le maluelue.

O lea la, e faʻamaonia ai o Suqian DAGOUXIANG e le naʻo se faioloa ma faʻatau atu mea faʻapipiʻi ae o se kamupani e popole i le siosiomaga. E ala i le ofoina atupusa meaai e mafai ona pala, o loʻo faia e le kamupani se laʻasaga malosi i luma i le tau faasaga i le faʻaleagaina o le siosiomaga. O a latou oloa e ofoina atu se fofo aoga mo pisinisi o loʻo vaʻavaʻai e faʻaititia a latou tulagavae kaponi, e aunoa ma le faʻafefeteina i le lelei, sitaili, poʻo galuega.

O lona uiga, Suqian DAGOUXIANG e ofoina atu ni fofo aoga, lelei, ma gafataulimaina mo pisinisi o loʻo manaʻomia le afifiina. O ana oloa, aemaise lava lepusa meaai e mafai ona pala, o se molimau i le tautinoga a le kamupani i le faʻaleleia o le siosiomaga ma le faamalieina o tagata faʻatau. E le na'o le fefa'ataua'iga ma le sapalai - e uiga i le faia o se aafiaga lelei ma faia se fa'ata'ita'iga mo pisinisi i so'o se mea.

I le faʻaiʻuga, afai o loʻo e suʻeina ni fofo faʻapipiʻi maualuga, gafataulimaina o le a fesoasoani i lau pisinisi e olaola aʻo faʻaaloalo foi i la tatou paneta, e leai se filifiliga sili atu nai lo le filifiliga a Suqian DAGOUXIANG.pusa meaai e mafai ona pala. A e filifilia i latou, o loʻo e teu faʻafaigaluega e le gata i se oloa ae i se vaʻaiga mo se lumanaʻi lanumeamata.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: