Aiga » Blog

Si'itia Fa'ato'aga ma Nutrigrow Granular Fertiliser: Ose Maulu loloto i Taulaga a KingProlly

Siitia Faatoaga manutrigrow granular fertilizer: Ose Maulu loloto i Taulaga a KingProlly
I le lalolagi o faʻatoʻaga, e le mafai ona faʻateleina le taua o le faʻaleleia lelei. A'o taumafai le aufaifa'ato'aga ma pisinisi fa'ato'aga e fa'aleleia fua o fuala'au ma le soifua maloloina o le eleele, ua fa'atupula'ia le mana'oga mo fa'ato'aga sili ona lelei. O le ta'imua o lenei fa'agaioiga o le KingProlly, ose ta'ita'i gaosi oloa ma fa'atau oloa nutrigrow granular fertilizer ma oloa fa'ato'aga eseese ua fuafuaina e fa'afetaui ai mana'oga o lo'o fa'atupula'ia pea le maketi.
O lo'o fa'amaoni le KingProlly i le fa'amautinoaina o le fa'amalieina o tagata fa'atau e ala i feso'ota'iga fa'aauau ma lelei ma fa'asoa ma fa'atau oloa. O le va'aiga a le kamupani e le na'o le fa'atau atu o fetilaisa ae fa'atatau i le fa'atupuina o so'otaga umi e tau atu i faiga fa'ato'aga gafataulimaina. E ala i le taulaʻi atu i manaʻoga o le maketi, ua faʻamoemoe le KingProlly e tuʻuina atu le faʻamaʻi sili ona maualuga o le nutrigrow granular fertiliser, faʻailogaina o ia lava o se filifiliga sili i le au faʻatau faʻatoʻaga.
O se tasi o oloa iloga i le KingProlly's range o le Wholesale Magnesium Sulphate Anhydrous Granular, lea e taua mo le faʻaleleia o meaʻai i fualaʻau. O lenei oloa tele e le gata e faʻaleleia ai le soifua maloloina o le eleele ae e lagolagoina ai le tuputupu aʻe o laau e ala i lona magnesium, ma avea ai ma vaega taua mo le faʻaleleia o fua o fua. E le gata i lea, ua ofoina mai e le KingProlly se Fa'apalapala Lau'ele'ele Fa'atau A'oa'o, o se vaifofo fa'aola o lo'o fa'atamaoaigaina i micronutrients taua e pei o le Uamea (Fe), Zinc (Zn), ma le Kopa (Cu). O lenei oloa e lelei atoatoa mo le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o meaʻai laulaʻau, faʻamautinoa e maua e laau le fafagaina latou te manaʻomia mo le tuputupu aʻe lelei.
O le isi oloa iloga o le Wholesale High Rapid Release Fertilizers. O lenei faʻamaʻi televave faʻafefeteina vai-soluble fetilizer, ua taʻua o le B21 Boron Fertilizer, ua mamanuina faapitoa mo le faʻasaʻoina vave o meaʻai, faʻamautinoa e maua vave e fualaʻau meaʻai. O lona lanu piniki e le gata ina manaia i le va'aiga ae fa'ailoa ai fo'i lona fa'aputuga tele e fa'aleleia ai le soifua maloloina o la'au.
Mo i latou o loʻo manaʻomia le Boron, ua ofoina atu e KingProlly se oloa Faʻatau Boron Dioxide i lapopoa eseese, e aofia ai le numera mataʻutia 40-500. E taua tele lenei pa'u o le boron oxide mo le puipuia o le le lava o le boron i la'au, lea e mafai ona o'o atu ai i le le lelei o le tuputupu a'e ma fa'aitiitia ai fua. Ole Fa'ato'aga Irregular Micro Blending Pure White Boron B17 Integrated Fertilizers e fa'amalosia atili ai le tautinoga a KingProlly i le tu'uina atu o fofo atoatoa mo fa'ato'aga fa'aonaponei.
E le gata i nei fetilaisa fa'apitoa, o lo'o tu'uina atu fo'i e KingProlly le Wholesale Ferrous Sulfate Monohydrate. O lenei oloa e taua tele mo le faʻasaʻoina o le le atoatoa o le uʻamea i fualaʻau, aemaise lava i eleele eleʻele e masani ona faʻatapulaʻaina. E ala i le ofoina atu o ituaiga eseese o fetilaisa maualuga, ua mautinoa ai e le KingProlly o pisinisi faifaatoaga o loʻo i ai meafaigaluega latou te manaʻomia e faʻaleleia ai.
I le fatu o fa'agaioiga a KingProlly o le fa'amaoni lea i le fa'atumauina ma se si'osi'omaga maloloina. O le sini a le kamupani e sili atu nai lo le na'o le fa'atauina atu o le fa'ama'i fa'atosina nutrigrow; o lo'o taumafai e saofagā i le lalolagi fa'ato'aga fa'ato'aga e ala i le fa'alauiloaina o faiga gafataulimaina e manuia ai le au faifa'ato'aga ma tagata fa'atau. E ala i le teu fa'afaigaluegaina o oloa fou ma le fa'atumauina lelei o faiga gaosiga, o lo'o saunia ai e KingProlly le ala mo se lumana'i manuia i fa'ato'aga.
I le fa'ai'uga, o le KingProlly o se igoa ta'uta'ua i totonu o fa'ato'aga fa'ato'aga, ae maise o lona fa'atatau i le nutrigrow granular fertilizer ma le tele o mea fa'aopoopo. O le tautinoga a le kamupani i le tulaga lelei, tumau, ma le faamalieina o tagata faatau e faʻamalosia ai lona tulaga o se taʻitaʻi i le maketi, faʻamaoni i le lagolagoina o faifaatoaga ma le faʻaleleia o le siosiomaga mo augatupulaga a sau.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: