Aiga » Blog

Siitia Lou Avanoa i Pa'u Apaapa mai Juye

Siitia Lou Avanoa maapamemea apamemeamai Juye

O e va'ava'ai e fa'aopoopo se pa'i o le lalelei ma le fa'apitoa i lou fale po'o avanoa fa'apisinisi? Aua ne'i va'ai mamao atu nai lo Juye, ose ta'uta'ua gaosi oloa ma fa'atau oloa apamemea sili ona lelei. Faatasi ai ma le tele o ituaiga o oloa e filifili mai ai, o Juye o lau nofoaga e tasi-taofi mo au mea teuteu uma.

I Juye, matou te mitamita i la matou gaosiga o le toeitiiti atoa le 10000 sikuea mita, le tele o laina gaosiga, ma se 'au o le silia ma le 100 tagata faigaluega, faʻatasi ai ma tagata faigaluega faʻapitoa e sili atu i le 50% o matou tagata faigaluega. O la matou pisinisi mataupu faavae o le taleni muamua, fa'avae fa'amaoni e fa'amautinoaina matou te tu'uina atu i a matou tagata fa'atau oloa ma auaunaga pito i luga.

O la matou European Style PU Plastic Corner Bracket Gypsum Corbel Ceiling Corner Decoration o se filifiliga lauiloa i totonu o matou tagata faʻatau. Faia mai mea e sili ona lelei, o nei corbels e faʻaopoopoina se paʻi o le atamai i soʻo se avanoa. Pe o e su'e e fa'alelei foliga o ou puipui po'o fa'alo, e mautinoa lava e fai se fa'amatalaga a matou corbels.

I le faaopoopo atu i o matou tulimanu tulimanu, matou te ofoina atu foi meaʻai vane teuteu gaogao e lelei atoatoa mo le faʻaopoopoina o se paʻi o le lalelei i soʻo se potu. O nei mea fa'alava ma'ale'ale fa'atulagaina o se fa'amaoniga lea o lo tatou fa'amaoni ile tufuga lelei ma le fa'alogo i fa'amatalaga.

A o'o mai i 'apa apamemea, o Juye le igoa e mafai ona e fa'atuatuaina. Faatasi ai ma a matou oloa e auina atu i fafo i maketi faava o malo ma viia tele e a matou paaga, e mafai ona e mautinoa o loʻo e mauaina le mea sili ona lelei. Aisea la e faatali ai? Si'itia lou avanoa ile 'apa apamemea mai Juye i aso nei.

I le faaiuga, o Juye o se kamupani e faʻamaoni i le tuʻuina atu o oloa maualuga ma auaunaga faʻapitoa i a tatou tagata faʻatau. Faatasi ai ma le tele o a matou kopa apamemea ma isi mea teuteu, matou te mautinoa o loʻo i ai se mea e fetaui ma soʻo se tofo ma sitaili. Aisea la e te nofo ai mo mea masani pe a mafai ona e maua se tulaga tulaga ese? Filifili Juye mo au mea teuteu uma ma suia lou avanoa i se mea ofoofogia moni.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: