Aiga » Blog

Fa'ae'e Au Avanoa i fafo i Si'usi'u Soffit Rafter a Juye

Fa'ae'e Au Avanoa i fafo ma Juye'ssi'usi'u soffit

O e su'e e fa'aopoopo se pa'i o le lalelei ma le fa'apitoa i ou avanoa i fafo? Aua le va'ava'ai atili nai lo Juye, o se ta'uta'ua gaosi oloa ma fa'atau oloa e sili ona lelei mo teuteuga fale. O se tasi o latou oloa iloga o le sofit rafter si'usi'u, lea e mafai ona fa'aeaina ai foliga o so'o se vaega i fafo.

Faʻavae i Changzhou, Jiangsu, Juye o loʻo i ai se suʻesuʻega ma gaosiga faʻavae i Suqian, Jiangsu, lea na latou faʻapotopotoina ai se 'au o tagata tomai faʻapitoa ma tagata tomai faʻapitoa ma sili atu i le 30 tausaga o le poto masani. E ala i le tuʻufaʻatasia o tekonolosi faʻapitoa mai fafo ma tulaga faʻapitoa i totonu o le atunuʻu, ua mafai ai e Juye ona atiaʻe mea fau fale PU na manumalo i le tele o faʻailoga a le atunuʻu.

A o'o mai i teuteuga i fafo, o si'usi'u soffit rafter a Juye e tatau ona i ai. O nei elemene teuteu e le gata ina faʻaopoopoina le fiafia vaʻaia i ou avanoa i fafo ae maua ai foi le lagolago faʻavae. Pe o lo'o e va'ava'ai e fa'aleleia le pito i fafo o lou fale, togalaau, po'o mea fa'apisinisi, soffit rafter fails mai Juye o le filifiliga sili lea.

I le faaopoopo atu i siusiu soffit rafter, e ofoina atu foi e Juye le tele o isi oloa e faʻaleleia ai ou avanoa i fafo. Mai tufuga fugala'au tetele ma fa'avine vine e o'o atu i pupuni fa'avevela e le timu ma fa'apapa palasitika PU fa'ailoga fa'apapa Europa, o lo'o i ai ia Juye mea uma e te mana'omia e fatu ai se si'osi'omaga matagofie ma aoga i fafo.

Afai o lo'o e su'e e fa'aopoopo se pa'i o le lalelei ma le fa'apitoa i ou avanoa i fafo, aua e te toe va'ai atu nai lo si'usi'u o le soffit rafter a Juye. Faatasi ai ma a latou mea e sili ona lelei ma tomai faʻapitoa, e mafai ona e faʻatuatuaina o au avanoa i fafo o le a foliga ofoofogia mo tausaga a sau. Filifili le Juye mo au mea teuteu uma e manaʻomia i fafo ma suia ou avanoa i fafo i se oasis moni.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: