Aiga » Blog

Siitia Lou Fale ma Tufuga Corbels mai Juye

Siitia Lou Aiga matufuga corbelsmai Juye

Tufuga faufale o le fa'ata'ita'iga lea o le aulelei ma le fa'ata'ita'i pe a o'o mai i teuteuga o fale. O nei mea faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻiina e faʻaopoopoina se paʻi o le taugata ma le matagofie i soʻo se avanoa, faʻaeʻeina ai le matagofie atoa o lou fale. I Juye, matou te mitamita i le ofoina atu o le tele o tufuga faʻapitoa corbels ma isi mea fau fale teuteu e mautinoa e faʻaleleia atili ai le matagofie o lou nofoaga nofo.

O la matou kamupani, o lo'o fa'auluulu i Changzhou, Jiangsu, e ta'uta'ua ona o lona tomai i le gaosiga o mea faufale maualuga. Faʻatasi ai ma se suʻesuʻega ma le gaosiga o faʻavae i Suqian, Jiangsu, ua matou faʻapotopotoina se 'au o alamanuia faʻapitoa ma tomai faʻapitoa ma sili atu i le 30 tausaga o le poto masani i le fanua. E ala i le tuʻufaʻatasia o tekonolosi faʻapitoa mai fafo ma manaʻoga faʻapitoa i totonu o le atunuʻu, ua matou atinaʻeina le tele o mea fau fale PU lea na maua ai le aloaʻia ma faʻailoga a le atunuʻu.

O se tasi oa matou oloa iloga o le Wholesale European Style PU Plastic Corner Bracket Gypsum Corbel Ceiling Corner Decoration. O lenei corbel matagofie ua mamanuina e faʻaopoopoina se paʻi o le atamai i soʻo se potu, pe o se potu malolo aloaʻia, meaʻai, poʻo se potu moe mafanafana. Fausia ma le saʻo ma le gauai i auiliiliga, o lenei corbel o se faʻataʻitaʻiga atoatoa o le tufuga ma uiga lelei e faʻamatalaina ai oloa a Juye.

I le faaopoopo atu i tufuga corbels, matou te ofoina atu foi le tele o isi mea teuteu fale, e aofia ai faʻamalama faʻamalama faʻamalama faʻamalama faʻamalama, pupuni ea e le timu, faʻalava teuteu faʻalava, ma faʻailoga puipui faʻapitoa ma teuteuga o le taualuga. O nei oloa ta'itasi ua saunia ma'oti e fa'aleleia atili ai le fa'afiafiaga va'aia o lou fale ma fa'atupuina ai se si'osi'omaga mafanafana ma fa'afiafia.

A e filifilia Juye mo au mea faufale e manaʻomia, e mafai ona e mautinoa o loʻo e teu faʻafaigaluega i le lelei, tumau, ma le matagofie. O la matou tautinoga i le tulaga lelei ma le faamalieina o tagata faatau e atagia i oloa uma matou te ofoina atu, ma avea ai i matou ma igoa faʻalagolago i le alamanuia. Aisea la e te nofo ai i mea masani pe a mafai ona e siitia lou fale i tufuga corbels ma isi mea faufale faʻapitoa mai Juye? Tofo i le eseesega mo oe lava ma suia lou avanoa nofo i se galuega faatufugaga.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: