Aiga » Blog

Fa'ae'e Au Fa'ata'ita'i Fa'ata'ita'i Fa'atasi ma Oloa Fa'ali'i Foam a Juye

Siitia Au Fuafuaga Fa'ata'oto ma Juye'sfa'ailoga foam fa'afaleOloa

O e va'ava'ai e fa'aopoopo se pa'i o le lalelei ma le fa'apitoa i au fa'ata'ita'iga fausaga? Aua le toe va'ava'ai atu nai lo Juye, ose ta'uta'ua gaosi oloa ma fa'atau oloa fa'afufu faufale. Mai pou fa'akomepiuta fa'ata'ita'i i fa'ailoga puipui fa'aleaganu'u, Juye e ofoina atu le tele o oloa maualuga e lelei atoatoa mo le fa'aopoopoina o le fa'ai'uga i so'o se galuega.

Faʻavae i Changzhou, Jiangsu, faʻatasi ai ma se suʻesuʻega faʻaonaponei ma le gaosiga o faʻavae i Suqian, Jiangsu, Juye sa i luma o le pisinisi talu mai lona faʻavaeina. Faatasi ai ma se 'au o alamanuia elites ma tagata tomai faapitoa tomai faapitoa ma sili atu i le 30 tausaga o le poto masani, Juye tuʻufaʻatasia tekinolosi mai fafo ma tulaga faʻapitoa i totonu o le atunuʻu e atiaʻe ai mea fau fale PU lea na manumalo i le tele o faʻailoga a le atunuʻu.

O se tasi o oloa mata'ina a Juye o la latou fa'atauga fa'akomepiuta laupapa pou fa'asitepu fa'alava o pou teuteu. O poutu nei e lelei atoatoa mo le faʻaopoopoina o se paʻi o le mafanafana ma le faʻapitoa i soʻo se faasitepu poʻo se faʻailoga, e tuʻuina atu ai lou avanoa i se vaʻaiga e le gata ma matagofie. O le isi oloa ta'uta'ua o latou tapuni fa'avevela e le timu, e maua i foliga eseese e fetaui ma so'o se sitaili faufale.

Mo galuega i fafo, Juye e ofoina atu le tele o oloa e pei o laupapa palasitika puipui puipui, tufuga lapopoa, ma tu vine vine. O nei oloa e le gata ina tumau ma faʻafefeteina o le tau ae faʻaopoopoina ai se paʻi o le matagofie ma le matagofie i soʻo se avanoa i fafo. E le gata i lea, e faʻapitoa foi Juye i faʻailoga puipui faʻapitoa ma teuteuga o le taualuga, faʻatagaina oe e faʻaopoopo mea faʻapitoa ma faʻapitoa i au mamanu.

A oʻo mai i le faʻailoga foam fau, Juye o se igoa e mafai ona e faʻatuatuaina. Faatasi ai ma se tautinoga i le lelei, faʻafouga, ma le faʻamalieina o tagata faʻatau, o Juye o lau mea e alu i ai mo le faʻaleleia o oloa faʻapipiʻi faʻataʻitaʻiga maualuga. Siitia au ata faufale ma oloa a Juye i aso nei ma faia se lagona tumau i galuega uma.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: