Aiga » Blog

Saili le Tulaga Sili o DTH Rig Machines mai Sunward

Saili le Tulaga Sili odth rig masinis mai Sunward
I le malo o le fausiaina ma le mining, o le lelei ma le faʻamaoni e sili ona taua. O iina e sau ai le Sunward i le tele o masini DTH rig ua fuafuaina e faʻafetaui manaʻoga o pisinisi eseese. Faʻatasi ai ma oloa e pei o le SWDE152Q, SWDE120S, CYTJ45, SWDA165, SWDE152B, ma le SWDB200A, ua faʻavaeina e Sunward o ia lava o se taʻitaʻi i le gaosiga o masini viliina e tuʻuina atu i luga o le faʻatinoga, tumau, ma le saogalemu.
O le tautinoga a Sunward i le lelei o loʻo faʻaalia i masini uma latou te gaosia. O masini DTH taʻitasi e faʻataʻitaʻiina suʻega malosi ina ia mautinoa e ausia tulaga maualuga. O le SWDE152Q, mo se faʻataʻitaʻiga, ua faʻainisinia mo le faʻaogaina, ma faʻaoga talafeagai mo faʻaoga eseese o le viliina. O lona mamanu e faʻamamafa ai le tumau ma le lelei, faʻamautinoa e mafai ona maeʻa galuega i le taimi ma i totonu o le paketi. O le SWDE120S, fa'apena fo'i, o lo'o fa'amaualugaina se faufale malosi ma fa'atekonolosi fa'apitoa e fa'aleleia ai ona gafatia fa'agaioiga.
A o'o mai i lalo o le 'ele'ele tunneling, o le CYTJ45 Underground Tunneling Drilling Rig tu i fafo o se filifiliga sili. Fa'atulagaina fa'apitoa mo fa'aoga tunneling, o lenei masini e tu'ufa'atasia le mamanu fa'apitoa ma le fa'atinoga malosi. O le CYTJ45 e le gata ina lelei ae faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le siosiomaga, faʻaalia ai le faʻamaoni o Sunward i faiga faʻaauau i totonu o pisinisi.
I le faʻaopoopoga i nei faʻataʻitaʻiga, ua ofoina atu e Sunward le SWDA165, o se masini e sili atu i le faʻamaoni ma le faʻatinoga mo manaʻoga vili eseese. O nei masini DTH rig taʻitasi ua fausia ma vaega moni na faʻataʻitaʻiina faʻataʻitaʻiga e faʻamautinoa ai le faʻatinoga lelei. O le SWDE152B ma le SWDB200A e faʻalautele atili le laina a Sunward, e ofoina atu foliga fou e faʻaleleia ai le poto masani o tagata faʻaoga ma le faʻaogaina lelei.
O se tasi o faʻamanuiaga sili ona taua o le filifilia o Sunward o le faʻamaoni i le faʻamalieina ma le saogalemu o tagata faʻatau. E malamalama le kamupani e mafai ona taugata le taimi fa'aletonu, ma o lea, ia mautinoa o ana masini e faigofie ona tausia ma fa'agaoioia. O lenei tautinoga i le saogalemu ma le faʻatinoga e avea ai Sunward's DTH rig masini ma filifiliga sili mo le tele o polofesa i le fanua.
E le gata ina saunia e le Sunward masini masini DTH maualuga ae e ofoina atu foi le lagolago sili ona lelei mo tagata faatau. O la latou 'au o tagata popoto e sauni i taimi uma e fesoasoani i tagata fa'atau i le filifilia o meafaigaluega sa'o mo latou mana'oga fa'apitoa ma fa'amautinoa latou te maua le tele o a latou tupe teufaafaigaluega. O lenei tulaga o le tautua o se molimau i le ta'uleleia o Sunward i le pisinisi o se paaga faatuatuaina.
I le faaiuga, afai o loʻo e i ai i le maketi mo masini DTH rig maualuga, aua le toe vaʻai i le Sunward. Faatasi ai ma le tele o ituaiga faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina mo faʻaoga eseese, o loʻo faʻaauauina e Sunward le faʻatulagaina o tulaga mo le lelei ma le faʻamaoni i le alamanuia vili. E ala i le teufaafaigaluegaina o se masini DTH rig mai Sunward, e mafai ona e mautinoa i lau filifiliga, ma le iloa o loʻo lagolagoina oe e se kamupani e faʻamuamua le faʻatinoga, saogalemu, ma le faʻamalieina o tagata faatau. Su'esu'e avanoa e ofoina mai e masini masini DTH a Sunward, ma fa'ae'e au poloketi i ni maualuga fou o le lelei ma le aoga.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: