Aiga » Blog

Su'e le Revolutionary Thermal Gun i Thermtec

Saili le Revolutionaryfana vevelai Thermtec

Folasaga:
A o'o mai i tekonolosi fa'ainitaneti, Thermtec o se fa'ailoga e tulaga ese. Faatasi ai ma se tautinoga e tuʻuina atu fofo fou, ua faʻafouina e Thermtec le maketi ma a latou oloa faʻapitoa. I totonu o lenei blog, o le a matou suʻesuʻeina le ituaiga Thermtec ma suʻesuʻe i totonu o latou oloa fuʻa, le ofoofogiafana vevela.

Thermtec: Ose Va'aiga Aotelega
Thermtec ose ta'ita'i e tu'uina atu oloa fa'atekonolosi fa'amama. O le faʻailoga e taulaʻi i le mamanuina ma le gaosiga o meafaigaluega maualuga e fetaui ma manaʻoga eseese o pisinisi eseese e pei ole HVAC, taʻavale, faʻatoʻaga, vailaʻau, ma isi mea. Faatasi ai ma se vaega o inisinia tomai ma se faamamafa malosi i suʻesuʻega ma atinaʻe, Thermtec e tuʻuina atu i taimi uma fofo faʻatuatuaina ma lelei i latou tagata faʻatau.

Fa'ailoa atu lefana vevela
I le pito i luma o le tele o oloa mata'ina a Thermtec o le suiga o taalogafana vevela. O lenei masini mamana e fa'aogaina ai tekinolosi fa'aa'ai fa'amata'ifua e fua ai le vevela mai se mamao, ma maua ai fa'ai'uga sa'o i totonu o sekone. O lefana vevelaua mamanuina e tuʻuina atu ai se fofo fuaina o le vevela e le faʻafesoʻotaʻi, faʻamautinoa le saogalemu ma le faʻaogaina i le tele o talosaga.

Aisea e Filifili ai lefana vevela?
1. Sa'o le Mafaatusalia: O lefana vevelafa'amautinoa le sa'o o le faitau o le vevela, e mafai ai ona vave ma sa'o le faia o fa'ai'uga. Faʻatasi ai ma le maualuga o le infrared sensor, e mafai ona faʻamaonia le vevela o soʻo se mea poʻo luga, ma avea ai ma meafaigaluega taua mo tagata tomai faapitoa i pisinisi eseese.

2. Fetuuna'i: O lefana vevelae le mafai ona soona ta'ua le agava'a. O le lautele o le vevela ma le fetuutuuna'i o le emissivity e mafai ai e tagata tomai faapitoa ona fua sa'o le vevela i luga o le tele o fusi o mea. Mai vaega eletise i faiga faʻainisinia, e mafai e lenei masini ona fesoasoani i le tele o talosaga.

3. Le Fa'afeso'ota'i ma Lelei: Fa'atasi ai ma le fa'alavelave fa'alesoifua maloloina i le lalolagi, o le fa'aitiitia o feso'ota'iga ua avea ma mea taua. O lefana vevelafaʻaumatia le manaʻoga mo le faʻafesoʻotaʻi faʻaletino, ma avea ma meafaigaluega lelei mo le suʻesuʻeina o le vevela mai se mamao saogalemu. E fa'amautinoa ai le soifua manuia o le tagata fa'afoe ma le tagata o lo'o fuaina.

4. Fa'aoga-Faauo Fa'aoga: Lefana vevelafa'aeaina se fa'aoga fa'aoga-fa'aoga, fa'atagaina e o'o lava i tagata fou e fa'agaoioia ma le faigofie. O le fa'aaliga manino a le masini ma fa'atonuga sa'o e fai ai le mata'ituina o le vevela e leai se fa'alavelave.

5. Tumau ma Fa'atuatuaina: Fausia i mea sili atu, lefana vevelaua mamanuina e tetee atu i le faaaogaina malosi i tulaga eseese o le siosiomaga. O lona faufale malosi ma mea e sili ona lelei e faʻamautinoa ai le umi o le faʻatinoga, ma avea ai ma se faʻafaigaluegaina taua.

Fa'ai'uga:
A o'o mai i tekinolosi fa'ainitaneti pito i tua, o le Thermtec e tu i fafo o se fa'ailoga e tu'uina atu i taimi uma ni fofo fa'apitoa. Le fouvalefana vevelafa'aa'oa'o mai le ta'utinoga a Thermtec i mea fou, sa'o, ma fa'aogagofie. Pe o oe o se inisinia, HVAC technician, po'o se tagata soifua maloloina, o lefana vevelaose meafaigaluega taua mo le fuaina o le vevela e le fesootai. Su'esu'e le upegatafa'ilagi a Thermtec i aso nei ma su'esu'e uiga mata'ina o lefana vevelamo oe lava.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: