Aiga » Blog

Blog Fa'aogaina le Malosiaga o le La ma le Togyao's Superior Solar Inverter Kit

Blog Fa'aogaina le Malosiaga o le La ma Togyao's Superiorpusa inverter la

anotusi:

Fa'aogaina o le Malosiaga o le La ma le Tongyao's Superior Solar Inverter Kit

Su'esu'e le lalolagi o vaifofo malosi fa'afouina fa'atasi ai ma oloa fou a Tongyao, o se ta'uta'ua gaosi oloa ma fa'atau oloa sili ona lelei o le la. Faatasi ai ma a latou taulaga pito sili ona taua, o le Tongyao's solar inverter kit e tulaga ese o se tagata autu i le faafaigofieina o se malosiaga lanu meamata i le lumanaʻi.

Togyao ua lauiloa i le lalolagi atoa mo lana tautinoga i le malosi mama ma le tumau. O loʻo faʻamaualuga e le kamupani se 'au suʻesuʻe, tagata faʻatau, QA & QC faʻapolofesa, ma se 'auʻaunaga faʻatau atu e faʻamaonia e faʻamautinoaina le poto masani a tagata faʻatau. Latou te tuʻuina atu foʻi se tulaga faʻaonaponei mataʻituina talaaga e faʻamautinoa ai le faʻaogaina lelei.

O se tasi o oloa fa'atauva'a a Tongyao o le pusa fa'aliliuina o le la. O lenei oloa e taua tele i soʻo se seti atoa o le la, faʻaliliuina le sao saʻo (DC) e gaosia e paneta o le la i le alternating current (AC), lea e faʻaaogaina e faʻamalosia ai fale ma pisinisi. O le lelei ma le fa'atuatuaina o le fa'aogaina o le malosi o le la e fa'alagolago tele i le lelei o le fa'aliliuina o le la.

Tongyao's solar inverter kit ua mamanuina ma gaosia i lalo o tulaga lelei atoatoa ina ia mautinoa ai le maualuga o le faatinoga ma le umi o le ola. E le na'o le fa'aliliuina o le malosi o le la i le eletise e mafai ona fa'aaogaina, ae fa'apea fo'i le fa'amautinoaina o lenei fa'agaioiga e tupu ma le maualuga ma le fa'amaoni. O le pusa e sau atoatoa ma mea uma e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina lelei ma saʻo, faʻafaigofie le suiga ile malosi ole la.

I le fa'aopopoga i le pusa fa'aliliuina o le la, ua ofoina atu e Tongyao le tele o ituaiga o isi oloa fa'atatau i le la. Faatasi ai ma ia mea e lua-axis tracker solar system ma le home mounting system. O nei oloa o lo'o fa'atinoina e galulue fa'atasi ma le pusa fa'aliliuina o le la e fa'amautinoa ai le gaosiga ma le teuina o le malosi.

E le gata i lea, ua aumaia e Tongyao se vaega mataʻina o pusa maa lithium-ion. Aemaise lava, o le 32V, 3000mAh pusa maa o se fale malosi atoatoa. E ofoina atu le maualuga o le malosi ma le umi o le ola tautua, ma faʻaogaina lelei mo le faʻaogaina i le malosi o le la.

O le pusa fa'aliliuina o le la, fa'atasi ai ma le fa'aputuga o vaifofo a le la a Tongyao, o lo'o fa'afaigofieina le malosi mama ma fa'atino. Faatasi ai ma le malosi o le la, e le gata e mafai ona tatou faaitiitia lo tatou tulagavae kaponi ma puipuia le siosiomaga, ae mafai foi ona faaitiitia a tatou pili o le malosi ma fiafia i se olaga gafataulimaina. O le suiga i le malosi o le la ma oloa a Tongyao o se filifiliga atamai ma fa'alelei le si'osi'omaga!

O le ta'uleleia o Tongyao o se ta'uta'ua gaosi oloa ma fa'atau oloa o lo'o fa'amauina e la latou tautinoga i le tu'uina atu o oloa aupito maualuga. A o'o la i le teuteuga o lou fale po'o le pisinisi i le malosi o le la, 'aua le fa'amalieina. Filifili Tongyao, le mea fou e fetaui ma le faʻaauau!
  • Muamua:
  • Sosoo ai: