Aiga » Blog

Anersin: Ta'imua ile Ala ile Fa'apalapala Vacuum Fa'ato'a

Anersin: Taʻitaʻia le Ala i totonufa'apipi'i masini palasitikaTali

I le televave o le lalolagi i aso nei, o le faigofie ma le lelei o le ki pe a oʻo mai i le faʻasaoina o meaʻai. O i'ina e sau ai Anersin. I le avea ai o se tagata gaosi oloa si'iatoa ma fa'atau atu vaifofo fa'apipi'i palasitika fou, o lo'o fa'afouina e Anersin le auala tatou te teuina ma fa'asaoina a tatou mea'ai.

Anersin e ofoina atu le tele o ituaiga o oloa ua fuafuaina e faʻafaigofie ma sili atu ona aoga le faʻasaoina o meaʻai. Mai ato teu fou i le fa'asaoina o ata i le tupulaga fou o afifi palasitika si'osi'omaga, Anersin o lo'o i ai mea uma e te mana'omia e teu ai au mea'ai fou ma suamalie mo se taimi umi. O latou afifi palasitika ua mamanuina faapitoa e faaumiumi ai le fou o meaai, e mafai ai ona e fiafia i mea uma e aunoa ma le popole i le pala.

O se tasi o oloa iloga a Anersin o la latou ato fa'asao fou. Faatasi ai ma le faʻamaufaʻailogaina saogalemu ma le faʻamautinoaina o le lelei o meaʻai, o lenei ato e lelei atoatoa mo le teuina o meaʻai eseese, mai fualaʻau ma fualaau faisua i paʻu ma meaʻai kuka. O le mamanu faʻapipiʻiina i totonu e faigofie ai ona faʻamaufaʻailogaina ma toe faʻamau le ato, faʻamautinoa o loʻo tumau pea au meaʻai fou ma tofo mo se taimi umi.

I Anersin, o le lelei e sili ona taua. O a latou mea e teu ai ua faʻaaogaina lautele i meaʻai eseese, e aofia ai fualaau 'aina, fualaau faisua, keke, ma mea mamago. E ala i le faʻalauteleina o le ola o meaʻai ma le faʻatumauina o lona taua o meaʻai ma le tofo, ua faʻamaoni Anersin i le tuʻuina atu i tagata faʻatau meaʻai maloloina, saogalemu, ma sili atu le suamalie.

Fa'atasi ai ma vaifofo fa'apipi'i palasitika a Anersin, e mafai ona e fa'atofa i mea'ai leaga ma otaota. O a latou oloa ua mamanuina ina ia faafaigofie ai le faasaoina o meaai ma leai se faalavelave, e mafai ai ona e fiafia i meaai fou, suamalie i soo se taimi e te manao ai. Tofo i le eseesega e mafai e Anersin ona faia i lau umukuka i aso nei. Filifili Anersin mo mea uma e te mana'omia mo le teuina o mea'ai palasitika, ma fiafia i fa'amanuiaga o mea'ai fou, sili atu le tofo i aso uma.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: