Aiga » Blog

Fa'asili lau Tufuga Fa'ata'ita'i ile Tapoleni Fa'aloloa Tele Avanoa mai le JDY Art

Fa'ateleina Lau Tufugaga matapoleni fa'aloloa tele avanoamai le JDY Art

anotusi:

Faailoaina o le Lalolagi Matagofie otapoleni fa'aloloa tele avanoamai le JDY Art

A oʻo mai i le fatuina o galuega taulima, o le lelei o mea faʻaaogaina e mafai ona matua aʻafia ai le taunuuga. I le malo o ata vali, o se tasi o elemene sili ona taua e faʻamaonia e le au tusiata o se tapoleni lelei. O le mea lea e sau ai le JDY Art, o se taʻutaʻua faʻatau oloa ma faʻatau oloa, i totonu o le ata, ma faʻaalia ai le tele o vaega eseese.tapoleni fa'aloloa tele avanoa.

O le JDY Art e ofoina atu le tele o filifiliga o oloa maualuga e faʻafetaui ai manaʻoga tulaga ese o tusiata taʻitasi. Faatasi ai ma ana oloa sili ona faʻatau atu o paina, na gaosia mai le paina Scotch na aumai saʻo mai Rusia. O nei faʻavaa e faʻapitoa, faʻapipiʻi i faʻamatalaga taʻutaʻua eseese mai le 1520 i le 3738 mm.

E le gata i lea, o lo'o fa'amalieina e le kamupani i latou o lo'o su'e se poto masani i le fa'atupuina o ata ma lana tapoleni laupapa e fa'amautinoa ai le fa'alelei lelei o le gaosiga o ata. Ae o le fetu i totonu o oloa uma e le mafaafitia letapoleni fa'aloloa tele avanoa. Faia mai le sili 280g cotton ma le 380g Linen, o lenei tapoleni e lelei atoatoa mo tusiata o loʻo faʻamoemoe e siitia lo latou fatufatuaʻi i se tulaga fou atoa.

O le mea e tu'u ese ai lenei tapoleni o le fa'aonaponei fa'aonaponei o mortise ma manoa e fa'amautinoa ai lona tumau ma le fa'atumauina o lanu i le aluga o taimi. O le tele o foliga, e aofia ai le fatu, tafatolu, pentagon, hexagon, ma isi mea, faʻaopoopoina se mimilo manaia, faʻatagaina tusiata e faʻaalia i latou lava i ni auala sili atu.

E le gata i lea, o le kamupani talu ai nei na faʻaalia i ata vali taimane, faʻaopoopo se isi fulu i lona pulou. E fa'aopoopoina ai se lapo'a mata'ina i le lautele o alaleo o sapalai o lo'o ofoina mai e le JDY Art, ma avea ai ma faleoloa e tasi mo tufuga.

JDY Art o loʻo lagolagoina e se fausaga faʻapipiʻi malosi, faʻatasi ai ma le gaosiga o aso taʻitasi mai le 8,000 i le 10,000 fasi pepa. O loʻo faʻagaoioia le kamupani mai se nofoaga faʻapipiʻi falegaosimea o 10,000 sikuea mita ma o loʻo faʻamalosia e se 'au o le 80-100 tagata faigaluega faʻapitoa ma le 10 suʻesuʻega sinia ma atinaʻe inisinia. O lenei mea e faʻamautinoa ai e taʻitasitapoleni fa'aloloa tele avanoao lo'o gaosia ma le toto'a, fa'amausaliina le fa'atautaiga a le fa'ailoga ile tulaga lelei ma le faatufugaga.

O le tuuto o le kamupani i tusiata ma fatuga i le lalolagi atoa e iloagofie i le le maluelue lelei o ana oloa uma. Mai mea tapoleni filifilia ma le fa'aeteete e o'o atu i fa'avaa pine fa'apena, o elemene uma e taula'i i le fesoasoani i tufuga e fa'aalia lo latou fatufatua'i e aunoa ma se fetuutuuna'i.

I le faaiuga, JDY Art ma lona tulaga maualuga otapoleni fa'aloloa tele avanoao lo'o tu o se fa'ailoga o le lelei ma le tufuga i le lalolagi o sapalai faatufugaga. O tusiata e saili e siitia a latou faatufugaga i ni maualuga fou, aua le sili atu nai lo le JDY Art mo au tapoleni manaʻomia. Ia lele ou mafaufauga i luga o le lautele lautele o lo tatoutapoleni fa'aloloa tele avanoa, ma faia ni galuega sili e tumau i le suega o taimi.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: