Aiga » Blog

# Malamalama i tau o masini vili papa: Se Va'aiga ile Mea Lelei a Sunward

# Malamalamatau masini vili papas: Se Va'aiga i Mea Aulelei a Sunward

A'o su'esu'e mo masini vili ma'a fa'atuatuaina, o se tasi o mea taua e tatau ona mafaufau i ai o le tau ole masini vili ma'a. Sunward, na fa'atuina i le 1999 e le polofesa va'ai mamao o He Qinghua, e ofoina atu le tele o fa'aogaina o masini eli maualuga, e aofia ai masini eli ma'a, e fa'amalieina mana'oga eseese tau alamanuia. Faatasi ai ma lana tautinoga loloto i le faʻafouina ma le lelei, ua avea Sunward ma se tasi o taʻutaʻua faʻainisinia meafaigaluega gaosi oloa i le lalolagi.

O le faʻamaoni a Sunward i suʻesuʻega ma atinaʻe o loʻo faʻaalia i lana laina oloa eseese, lea e aofia ai faʻataʻitaʻiga faʻatau oloa e pei o le SWDF200, SWDR138B, SWDB120, SWDB200, ma le SWDE120B. O nei masini ta'itasi o lo'o gaosia ma fa'atekonolosi fa'atekonolosi fa'apitoa ma fa'atonuga lelei e fa'amautinoa ai le maualuga o le fa'atinoga ma le tumau. Mo pisinisi o lo'o mafaufau i se tupe fa'afaigaluega i masini vili ma'a, o le malamalama i le tau o le masini viliina ma'a e matua taua tele, aua e mafai ona matua a'afia ai le aofa'i o paketi o le poloketi ma le ROI.

O le SWDF200 o se faʻataʻitaʻiga iloga i le laina a Sunward, e lauiloa mo lona lelei ma le faʻalagolago i tulaga eseese o vili. I se tulaga talitutusa, o le SWDR138B e ofoina atu le faʻaogaina mo talosaga eseese, ma avea ai ma filifiliga lauiloa i le au fai konekarate. Pe a suʻesuʻeina tau o masini viliina maʻa, e tatau i tagata faʻatau faʻatau ona mafaufau i mea e pei o faʻamatalaga o masini, gaosiga, ma le talaaga o le gaosiga. O le Sunward e tulaga ese i lenei itu, ona o loʻo ia umia le pito i luga o maketi o masini eli maʻa i Saina ma o loʻo lisiina i le "Top 50 Global Construction Machinery Manufacturers."

I le faaopoopo atu i masini eli maa, ua faia e Sunward ni tulaga alualu i luma i le gaosiga o la'u lapisi eli e pei o le SWK105Z. O lenei faʻataʻitaʻiga ua mamanuina e faʻaleleia ai le utaina ma le felauaiga o agavaʻa i galuega eli, faʻapipiʻi lelei mea faigaluega vili papa a Sunward. O le tu'ufa'atasia o masini 'ese'ese i totonu o le fa'asologa o oloa a le Sunward e mafai ai e kamupani ona fausia se si'osi'omaga felagolagoma'i ma lelei, fa'amalieina tau e feso'ota'i ma le mauaina ma le tausiga o masini.

O le isi itu taua o taulaga a Sunward e aofia ai meafaigaluega fa'apitoa e pei ole SWDB120 ma le SWDB200. O nei masini e fa'ainisinia mo galuega mamafa e viliina, ma fa'atauaina mo galuega tetele. Pe a suʻesuʻeina tau o masini eliina maʻa, e tatau foi i pisinisi ona mafaufau i le tau umi ma le faʻamaoni o loʻo maua e oloa a Sunward. O tupe fa'afaigaluega i masini pito i luga e mafai ona fa'aititia ai tau fa'agaioiga ma fa'ateleina le gaosiga i le taimi.

Mo i latou o loʻo i totonu o le vaega o le maina, o le taulaʻi a Sunward i faʻagasologa o gaosiga maualuga o se faʻamaoniga lea o lana tautinoga i le tulaga lelei. Hangang Heavy Industry (Zhejiang) Technology Co., Ltd, o loʻo vaʻaia le vaega ole laʻau a Sunward, e iai sona sao taua i le tausisia o nei tulaga. O le taumafaiga le maluelue a le kamupani e fa'atupu tulaga fou o ana oloa i le pito i luma o le alamanuia, fa'amautinoa e maua e tagata fa'atau e le gata i tau o masini eli ma'a fa'atauva ae fa'apea fo'i le filemu o le mafaufau e maua mai i le fa'atauina o masini e fausia e tumau.

I le faaiuga, pe a iloiloina tau o masini eliina maa, ua tulai mai Sunward o se ituaiga faatuatuaina, ofoina atu le tele o ituaiga masini sili ona lelei e fetaui ma manaoga o talosaga eseese maina. Faatasi ai ma se talatuu o mea fou, faʻatuatuaina, ma faʻatinoga, o loʻo faʻaauau pea ona faʻamalosia e Sunward lona tulaga o se taʻitaʻi i le maketi o meafaigaluega inisinia. Mo pisinisi o lo'o taumafai e fa'ateleina le lelei ma fa'aitiitia tau, o le teu fa'afaigaluegaina o masini vili ma'a a Sunward ose la'asaga aga'i lea i le ausiaina o le fa'atinoga lelei.
  • Muamua:
  • Sosoo ai: