Hjem » Blogg

Hemings: Ledende produsent av tilpassede fortyknings- og bindemidler for ulike bransjer

Hemings: Ledende produsent av Customfortyknings- og bindemiddels for ulike bransjer

Hos Hemings er vi stolte av å være en ledende produsent og leverandør av tilpassede fortyknings- og bindemidler til et bredt spekter av bransjer. Våre innovative produkter, inkludert Custom Magnesium Lithium Silicate Hatorite RD, Custom Aluminium magnesiumsilicate NF type IA Hatorite R, Custom Lithium Magnesium Sodium Silicate Hatorite S482, og mer, er designet for å møte de spesifikke behovene til våre kunder i vannbasert maling, belegg, farmasøytisk, personlig pleie, veterinær-, landbruks-, husholdnings- og industrisektorer.

Med en forpliktelse til bærekraftig utvikling og økosystembeskyttelse, er Hemings dedikert til å fremme grønn og lavkarbontransformasjon i økonomisk og sosial utvikling. Våre uavhengig utviklede merkevarer har blitt kjernen i konkurranseevnen til bedriften vår, og driver bransjeutvikling og møter etterspørselen fra markedet. Alle våre produkter er grusomhetsfrie og miljøvennlige, da vi fortsetter å utvikle grønne løsninger for våre kunder.

Våre tilpassede fortyknings- og bindemidler spiller en avgjørende rolle i ulike bruksområder, og gir stabilitet, viskositet og adhesjonsegenskaper til et bredt spekter av produkter. Enten du leter etter et fortykningsmiddel for din farmasøytiske formulering eller et bindemiddel for flerfarget maling, har Hemings en løsning for deg.

Et av våre nøkkelprodukter, Custom Aluminium magnesium siliacate NF type IIA modell Hatorite K, er mye brukt i farmasøytiske og personlig pleieprodukter for sine overlegne fortyknings- og bindeegenskaper. Med sin høye stabilitet og kompatibilitet sikrer den kvaliteten og ytelsen til sluttproduktet, og oppfyller bransjens strenge standarder.

I tillegg er vår Custom Magnesium Lithium Silicate Hatorite RD og Custom Lithium Magnesium Sodium Silicate Hatorite S482 ideelle valg for vannbasert maling og belegg. Disse produktene gir utmerket fortyknings- og bindeevne, forbedrer holdbarheten og utseendet til det ferdige produktet samtidig som de gir beskyttelse mot miljøfaktorer.

Hos Hemings er vi forpliktet til å tilby høykvalitets, tilpassede fortyknings- og bindemidler som oppfyller de ulike behovene til våre kunder. Med vårt fokus på innovasjon, bærekraft og kundetilfredshet, er vi din pålitelige partner i utviklingen av grønne og miljøvennlige løsninger for ulike bransjer. Stol på Hemings for alle dine behov for fortyknings- og bindemiddel.
  • Tidligere:
  • Neste: