N'ogbe AC ​​Fan Blower moto emeputa na Suppliers | Maxtech

N'ogbeac fan blower motoOnye nrụpụta na ndị na-eweta | Maxtech

N'ụwa a na-eme ngwa ngwa taa, ngwa ụlọ na ngwa njikwa ụlọ ọrụ na-ekere òkè dị mkpa na ndụ anyị kwa ụbọchị. Otu ihe dị mkpa dị na ngwaọrụ ndị a bụ moto AC fan blower, nke na-enyere aka ịhazi okpomọkụ ma hụ na ikuku kwesịrị ekwesị. Na Maxtech, anyị bụ ọkachamara n'ichepụta na ịnye igwe ọkụ ọkụ AC fan dị elu nke a pụrụ ịdabere na ya ma rụọ ọrụ nke ọma.

Ụlọ ọrụ anyị, nke dị na obodo mara mma nke Hangzhou, na-agba mbọ nyocha na mmepe, mmepụta na ire nke obere na moto pụrụ iche na ndị fan. Site n'ilekwasị anya na ihe ọhụrụ na ịdị mma, anyị na-enye ọtụtụ igwe ọkụ ọkụ AC fan nke e mere iji gboo mkpa dị iche iche nke ndị ahịa anyị. Site na moto AC nke otu-fase gaa na igwe na-agba ọsọ DC na-agbanwe ugboro ugboro, anyị nwere nhọrọ dị iche iche ịhọrọ.

Otu n'ime isi ngwaahịa dị na ahịrị anyị bụ 220V/12V/6V 50W steaming na baking DC/AC brush-less blower fan. Moto a na-agbanwe agbanwe zuru oke maka ngwa dị iche iche, site na ntụ oyi ruo na oven, na-enye ngwọta dị jụụ na kpo oku nke ọma. Site na ọnụ ahịa asọmpi anyị yana arụmọrụ a pụrụ ịdabere na ya, Maxtech bụ nhọrọ nhọrọ maka mkpa moto onye ofufe AC gị niile.

Na mgbakwunye na moto fan anyị na-eku ọkụ na ime achịcha, anyị na-enyekwa nnukwu nhọrọ nke igwe igwe ndị ọzọ na ngwaahịa fan, gụnyere moto BLDC, moto tubular, moto oven na ndị ọzọ. A na-eji ngwaahịa anyị eme ihe n'ọtụtụ ebe na ngwa ụlọ na ngwá ọrụ mmepụta ihe, na-eme ka ọrụ dị mma na ịrụ ọrụ kachasị mma.

Na Maxtech, anyị na-anya isi na nkwa anyị maka ịdị mma na afọ ojuju ndị ahịa. Ndị otu ndị ọkachamara anyị na-arụsi ọrụ ike iji hụ na ngwaahịa anyị niile dabara n'ụkpụrụ kacha mma. Ma ị chọrọ nnukwu rpm obere obere BLDC moto ma ọ bụ obere igwe ọkụ ọkụ ọkụ eletrik, anyị ekpuchila gị.

Mgbe a bịara na moto ndị fan na-efe efe AC, tụkwasa Maxtech maka mkpa gị niile. Site na ngwaahịa anyị dị ukwuu yana ịdị mma na-enweghị atụ, anyị bụ ụlọ ahịa nkwụsịtụ gị maka ngwọta moto a pụrụ ịdabere na ya na nke ọma. Kpọtụrụ anyị taa ka ịmatakwu gbasara ngwaahịa anyị yana otu anyị nwere ike isi nyere gị aka igbo mkpa moto gị. Họrọ Maxtech maka igwe ọkụ ọkụ AC fan na-ebupụta arụmọrụ pụrụ iche oge ọ bụla.
  • Nke gara aga:
  • Osote: