Home » Blog

ʻO ka hoʻopaʻa ʻana i ka hoʻomau ma o ka hoʻopili ʻana i nā huahana ʻohe me Suqian DAGOUXIANG

E apo ana i ka Hoomau ma oHoʻopili huahana ʻoheme Suqian DAGOUXIANG

I kahi makahiki i lilo ai ka hoʻomau i kahi koho akā he mea pono,Hoʻopili huahana ʻohehāʻawi ʻia e Suqian DAGOUXIANG ke hoʻonohonoho nei i nā kūlana hou i nā hopena hoʻopihapiha hoʻonaninani. ʻO Suqian DAGOUXIANG kahi paionia i ka ʻoihana hoʻopihapiha, kahi kukui o ka hana hou, e mālama ana i nā ʻano ʻoihana like ʻole e ʻimi nei i nā hopena e pili ana i ke kaiapuni.

Hoʻokumu ʻia ma ke ʻano he ʻoihana kālepa, ua hoʻonui ʻo Suqian DAGOUXIANG Trading Co., Ltd. i kāna mau hana e hoʻokomo i kahi plethora o nā mea e like me ka pepa, plastic, bamboo, sugarcane pulp, a me ka pahu ceramic. I loko o nā makahiki, ua kūkulu ka ʻoihana i kahi kaulana no ka hāʻawi ʻana i nā hoʻonā piha piha piha i kūpono i nā pono kikoʻī o kā lākou mea kūʻai aku, me ka manaʻo nui i kāna.Hoʻopili huahana ʻohe.

ʻO Suqian DAGOUXIANGHoʻopili huahana ʻohehe hōʻike i ka hoʻokō ʻana o ka ʻoihana i ka hoʻomau. ʻO ka ʻohe, ma ke ʻano he kumu waiwai, he koho hoʻomau maikaʻi loa ma muli o kona ulu wikiwiki a me nā waiwai hoʻoponopono. Eia kekahi, hana ʻo Suqian DAGOUXIANG i ka ʻohe no kā lākou hōʻiliʻili ʻana ma o nā ʻano kino, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka huahana hope loa e palekana i ka meaʻai a me ka ʻole o nā lāʻau kemika.

ʻO kahi huahana kūʻokoʻa i loko o kā lākou mau ʻohe ʻo ka Wholesale Wooden sushi tray me ka uhi PET. Me kahi hoʻolālā maʻamau, hōʻike kēia pā i ka hoʻolaʻa ʻana o ka hui i ka male ʻana i ka hana me ka hoʻopiʻi nani. ʻO ka mea kupaianaha ka pahu sushi lāʻau peʻe me kahi uhi PET, kahi huahana hae i loaʻa i ka kaulana nui no kāna hoʻolālā kūpono a hoihoi.

ʻO ka hui pū ʻana me kēia mau makana ma ka laulā hoʻomau o Suqian DAGOUXIANG ʻo ka Wholesale Square brown kraft paper bento box a me Wholesale Brown brown paper cup. ʻO kēia mau huahana, i hoʻokumu ʻia mai nā ululāʻau i mālama pono ʻia a hana ʻia me ka pololei, hāʻawi i kahi hui like ʻana o ke ʻano, ʻoluʻolu, a me ke kuleana kaiapuni.

ʻO kahi ikaika nui o Suqian DAGOUXIANG aia i ko lākou hiki ke hoʻopuka i nā hoʻonā hoʻopihapiha maʻamau. Ma waho aʻe o ka hāʻawi ʻana i kahi ākea ākea o ka nui maʻamau, hāʻawi pū ka ʻoihana i nā lawelawe hoʻoponopono i ka nui a me ka logo, e hōʻoia ana e hoʻokō ʻia nā pono kūʻokoʻa o kā lākou mea kūʻai.

No ka hoʻokō ʻana i kēia mau makana, ʻo ka hui hoʻolālā ikaika o Suqian DAGOUXIANG a me ka hui lawelawe mea kūʻai aku e hana lima me kā lākou mea kūʻai aku. ʻO kēia hoʻoikaika pū ʻana e hōʻoia i ka hoʻokō ʻia ʻana o nā mea e pono ai ka pahu, a ʻoi aku ka nui o kēlā me kēia manaʻolana.

I ka hopena, me ka stellar line-up o nā huahana a me ka paʻa paʻa ʻole i ka hāʻawi ʻana i ka maikaʻi a me nā hoʻonā hoʻopihapiha hoʻomau, ua hoʻonoho ʻo Suqian DAGOUXIANG iā ia iho ma ke poʻo o ka ʻoihana hoʻopili eco-friendly. ʻO ia pahaHoʻopili huahana ʻohea i ʻole nā ​​mea ʻē aʻe, ʻaʻole i hoʻohālikelike ʻia ka hoʻolaʻa ʻana o ka hui i ka hoʻomau, ka maikaʻi, a me ka lawelawe mea kūʻai aku.
  • Mua:
  • Aʻe: