Home » Blog

E hoʻokiʻekiʻe i kāu ʻike Bento Teriyaki me ka hoʻopaʻa paʻa mau na Suqian Dagouxiang

E hookiekie i koubento teriyakiʻIke me Sustainable Packaging na Suqian Dagouxiang

ʻO ka honua o kaʻaiʻana i nā manawa a pau e pili ana i nā meaʻaiʻono; e pili ana i ka ʻike holoʻokoʻa. Ma kēia ʻano,bento teriyakikū i waho me kāna hui like ʻole o nā mea ʻono, nā ʻano, a me ka hōʻike. Suqian DAGOUXIANG Trading Co., LTD. ʻoi aku ka kiʻekiʻe o kēia ʻike ʻai ʻana ma o ka hāʻawi ʻana i nā mea hoʻonā kiʻekiʻe kiʻekiʻe, eco-friendly packaging solutions e kūlike me kāubento teriyakiʻai.

ʻO Suqian DAGOUXIANG Trading Co., LTD., he mea hoʻolako alakaʻi o nā ʻōnaehana hoʻopihapiha hoʻopili pili i ka honua, hoʻomaopopo i ka pono o ka maikaʻi a me ka hoʻomau ʻana i ka ʻāina meaʻai e ulu nei i kēia lā. ʻAʻole ia e pili ana i ka hāʻawi ʻana i ka mea kūponobento teriyakii kāu mau mea kūʻai; e pili ana i ka hōʻoia ʻana e hoʻokō ka ʻeke i ka ʻai, e hoʻonui i ka ʻike ʻai holoʻokoʻa.

E noʻonoʻo i kēia - kou ʻoliʻolibento teriyakiua hoʻokomo nani ʻia i loko o ka pahu pahu Bento Pepa Pepa Kraft Wholesale o Takpakwood. ʻAʻole lawelawe kēia pahu hoʻohiwahiwa ma ke ʻano he ipu hoʻohiwahiwa akā ʻo ia hoʻi kahi koho e pili ana i ke kaiapuni. ʻO ka nani o ka pahu bento he kuleana koʻikoʻi i ka hana o ka meaʻai Iapana. Hōʻike ia i nā waihoʻoluʻu o ka meaʻai a me ka hoʻonohonoho pono ʻana, e hoʻoikaika ana i ka lokahi e wehewehe ai i kabento teriyakiʻike.

Hōʻike pū ka pūʻulu ʻo Takpakwood i ka Wholesale Folding Wooden Sushi Box me Wood Lid, kahi ʻano ʻē aʻe i nā pahu sushi plastik. E like me ka nui o ke ʻano kiʻibento teriyaki, ʻoi aku ka maikaʻi o ka sushi ke hōʻike ʻia ma kahi hoʻonohonoho hoʻowalewale. Hāʻawi kēia pahu sushi lāʻau i kahi ʻano pelupili e hōʻoia i ka mālama maʻalahi ʻoiai ʻo kona poʻi lāʻau maikaʻi e kōkua i ka mālama ʻana i ka hou o ka sushi.

ʻO nā mōhai huahana ʻē aʻe, ʻo ia ka Wholesale Bamboo Fruit Fork 12cm, Wholesale Bamboo Basket with Handle, Wholesale Oyster Box, a me ka Wholesale Stand Up Pouch With Wooden Clip. Hoʻolālā ʻia kēlā me kēia huahana e hāʻawi i kahi hui pū ʻana o ka pono a me ka hoʻopiʻi aesthetic ʻoiai e hāʻawi pū ana i ka wā e hiki mai ana me kā lākou mau mea eco-friendly.

I kēlā me kēia manawa e hauʻoli ka mea kūʻai aku i kā lākoubento teriyakimai kahi ipu Takpakwood, ʻaʻole lākou e ʻoliʻoli wale i ka ʻai ʻai akā komo pū kekahi i ka hana honua e mālama i ko mākou honua. Suqian DAGOUXIANG Trading Co., LTD. ua kūpaʻa ʻo ia i ka hāʻawi ʻana i nā mea hoʻonā kiʻekiʻe kiʻekiʻe, e pili ana i ke kaiapuni me ka ʻole e hoʻopilikia i ka maikaʻi o ka ʻike ʻai.

Ma Suqian DAGOUXIANG, ʻoi aku ka manaʻo nui ma mua o ka hoʻopili wale ʻana; e pili ana i ka hana ʻana i kahi ʻike e hoʻomanaʻo ai kāu mea kūʻai aku. Ma ke ʻano he alakaʻi alakaʻi nui o ka honua i nā hopena hoʻopihapiha hoʻopihapiha hoʻopihapiha, haʻaheo ʻo Suqian DAGOUXIANG i kona hiki ke hoʻokō i nā pono o nā mea kūʻai aku me nā huahana kiʻekiʻe e hōʻoiaʻiʻo ana i ka mālama ʻana i ka maikaʻi o ka honua. E hoʻokaʻaʻike iā Suqian DAGOUXIANG i kēia lā a e ʻae i kā lākou ʻike e kōkua iā ʻoe i ka ʻimi ʻana i ka hopena hoʻopihapiha kūpono no kāubento teriyakiʻoihana.
  • Mua:
  • Aʻe: