Home » Blog

E ʻike i ka Stretchable Neoprene Fabrics o Jianbo Neoprene

E ʻike i ka Stretchable Neoprene Fabrics o Jianbo Neoprene

Inā ʻoe e ʻimi nei i ka lole neoprene kiʻekiʻe ʻaʻole ʻoi aku ka lōʻihi akā hiki ke hoʻopaʻa ʻia, mai nānā ʻoe ma mua o Jianbo Neoprene. Ma keʻano he mea hana nui a me ka mea hoʻolako i nā mea neoprene, hāʻawiʻo Jianbo Neoprene i ka nui o nā huahana e hoʻokō i kāu mau pono.

Ma Jianbo Neoprene, haʻaheo mākou i kā mākou Wholesale Black Neoprene Sheet Material i kūpono no nā ʻano noi. Inā ʻoe e hana ana i nā lole lole, nā lole, a i ʻole nā ​​​​mea komo, ʻo kā mākou mea ʻeleʻele neoprene pepa e hoʻokō pono i kāu mau koi. Eia kekahi, ʻo kā mākou Wholesale Printed Neoprene Fabric ʻaʻole ia wale nō ka eco-friendly akā loaʻa pū kekahi ʻano camouflage kūʻokoʻa i kūpono no ka hoʻohui ʻana i ke ʻano o ke ʻano i kāu mau hana.

No ka poʻe e ʻimi nei i ka lole neoprene hanu, ʻo kā mākou Wholesale Perforated Neoprene Fabric ke koho maikaʻi loa. Hōʻike ʻia kēia ʻāpana ʻōpala puaʻa sponge i nā puka kuʻi no ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hanu, e hoʻohana pono ai i nā lole e pono ai ka ea. A inā makemake ʻoe i ka lole nylon i uhi ʻia i ka neoprene palupalu no ka lole, mai nānā ʻoe ma mua o kā mākou Wholesale 2mm 3mm Soft Neoprene Coated Nylon Fabric.

Ma waho aʻe o kā mākou papa hana neoprene, hāʻawi pū ʻo Jianbo Neoprene i ka Wholesale 2mm 5mm Waterproof Soft Wetsuit Material Neoprene Textile Fabric. He mea kūpono kēia lole wai no ka hana ʻana i nā lole wai e hāʻawi i ka hōʻoluʻolu a me ka pale i ka wai. Me kā mākou huahana, hiki iā ʻoe ke hōʻoluʻolu e hoʻohana nei ʻoe i nā mea neoprene kiʻekiʻe loa i loaʻa ma ka mākeke.

ʻO ka mea e hoʻokaʻawale ai iā Jianbo Neoprene mai nā mea hana ʻē aʻe kā mākou kūpaʻa i ka maikaʻi a me ka hana hou. Me ka palapala hōʻoia CA Prop65 a me REACH, a me ka hōʻoia ʻana o ka ʻoihana ʻenehana kiʻekiʻe, hiki iā ʻoe ke hilinaʻi i kā mākou huahana e hoʻokō i nā kūlana kiʻekiʻe no ka palekana a me ka hana. Eia kekahi, ua loaʻa i kā mākou hui kekahi mau palapala pono pono hou, e hōʻike ana i ko mākou hoʻolaʻa ʻana i ka holomua ʻana i ka ʻoihana a hāʻawi i kā mākou mea kūʻai aku i nā huahana maikaʻi loa.

I ka hopena, inā makemake ʻoe i nā lole neoprene hiki ke hoʻopaʻa ʻia no kāu mau papahana, mai nānā ʻoe ma mua o Jianbo Neoprene. Me ka nui o nā huahana e koho ai a me ka hoʻokō i ka maikaʻi a me ka hana hou, ke hilinaʻi nei mākou e ʻike ʻoe i nā mea neoprene kūpono no kāu mau pono. E ʻike i ka ʻokoʻa me Jianbo Neoprene a hoʻokiʻekiʻe i kāu mau hana me kā mākou mau lole neoprene premium.
  • Mua:
  • Aʻe: