Home » Blog

E ʻike i nā ʻano ʻokoʻa o nā huahana Neoprene Sheet na Jianbo Neoprene

E ʻike i nā ʻano like ʻole opepa neopreneNā huahana na Jianbo Neoprene

ʻO ka pepa Neoprene, kahi mea nui i ʻike ʻia no kāna mau waiwai wai a me ka elastic, kahi koho kaulana no nā noi like ʻole. Ma Jianbo Neoprene, hāʻawi mākou i kahi ākea o nā huahana neoprene sheet e mālama i nā pono a me nā makemake like ʻole. Mai ka lole wetsuit a hiki i ka lole ʻauʻau, hōʻike kā mākou hōʻiliʻili i ka maikaʻi a me ka lōʻihi e wehewehe i kā mākou brand.

Hoʻokumu ʻia kā mākou Wholesale Neoprene Sheet Wetsuit Material me ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau sponge foam maikaʻi maikaʻi loa, i mea kūpono no ka hana ʻana i nā lole ʻoluʻolu a me ka hana. Me nā waiwai wai a me kahi ʻano palupalu, hōʻoia kēia mea i ka hiki ke maʻalahi a me ka pale ʻana i nā mea leʻaleʻa wai. Inā he luʻu ʻoihana ʻoe a he kanaka ʻauʻau ʻauʻau paha, ua hoʻolālā ʻia kā mākou neoprene sheet wetsuit e hoʻokō i kāu mau pono.

No ka poʻe e ʻimi nei i ka lole neoprene hanu a me ka perforated, ʻo kā mākou Wholesale Perforated Neoprene Fabric ke koho kūpono loa. E hōʻike ana i nā puka kuʻi no ka hoʻonui ʻia ʻana o ka ea, kūpono kēia lole no ka hana ʻana i nā lole e pono ai ka hanu a me ka wai-wicking. Ke hoʻolālā nei ʻoe i nā lole haʻuki a i ʻole nā ​​​​mea komo, hāʻawi kā mākou lole neoprene perforated i ka hana a me ke ʻano.

Ke ʻimi nei i ka lole neoprene lahilahi a paʻa no nā lole heʻe nalu? Loaʻa kā mākou Wholesale Waterproof Thin Swimwear Neoprene Fabric i nā ʻano like ʻole 2mm, 3mm, a me 5mm, e mālama ana i nā makemake like ʻole a me nā koi. Me ka hoʻopau ʻeleʻele ʻeleʻele a me ka hoʻohui ʻana i ka ʻōpala elastic foam, hāʻawi kēia lole i ke koena kūpono o ka maʻalahi a me ka pale ʻana no ka poʻe heʻenalu a me nā mea leʻaleʻa wai.

Inā makemake ʻoe i nā mea neoprene ʻeleʻele no kāu mau papahana, ʻo kā mākou Wholesale Black Neoprene Material Elastic Foam Rubber Sheets he koho hilinaʻi. Hoʻolālā ʻia no ka versatility a me ka lōʻihi, kūpono kēia mau pepa no nā noi like ʻole, mai nā papahana DIY a i nā hoʻohana ʻoihana. Me kā mākou mea neoprene ʻeleʻele, hiki iā ʻoe ke hana i nā huahana maʻamau e kū i waho no ko lākou maikaʻi a me ka hana.

Ma Jianbo Neoprene, haʻaheo mākou i ka hāʻawi ʻana i nā huahana neoprene kiʻekiʻe kiʻekiʻe e kū ana i nā kūlana ʻoihana a me nā manaʻo o nā mea kūʻai aku. Me kā mākou CA Prop65 a me REACH hōʻoia hōʻoia, hōʻoia ʻoihana ʻenehana kiʻekiʻe o ka ʻāina, a me nā patent pono hou, hōʻike mākou i kā mākou kūpaʻa i ka kūpaʻa, ka hana hou, a me ka maikaʻi o ka huahana. E ʻimi i kā mākou ʻano o nā huahana neoprene sheet i kēia lā a ʻike i ka maikaʻi a me ka hilinaʻi e wehewehe i ka brand Jianbo Neoprene.
  • Mua:
  • Aʻe: