FILA, morgendagens opstandsstjerne blandt fitnessmærker

sportstøj mærke FILA tilbyderyogatøj til mændog kvinder ogsåsportstøj til børn.


Ifølge Wall Street Journals seneste rapport havde FILA US's officielle hjemmeside et salg på mere end 1 million dollars i april. Det var første gang i historien, der endnu en gang bekræftede vigtigheden af ​​digitalisering. Det afspejler også FILAs indflydelse i hjerterne hos amerikanske forbrugere, som har stor passion for billigt yogatøj ligesom støttende bh,atletiske tshirts,træningsleggings og topsæt ect.


I mellemtiden faldt FILAs internationale salg i første kvartal af regnskabsåret 2020 med 5,3 %, hvilket er væsentligt bedre end faldet på 19 % i adidas-gruppens omsætning og faldet i lululemon-omsætningen på 17 %. I perioden er salget af e-handel fordoblet.

FILAs Kina-forretning, som blev opkøbt af den kinesiske sportstøjsgigant Anta Sports for HK$600 millioner i 2009, klarer sig stadig godt.

 

Ifølge Fashion Business Express-data registrerede FILA Kinas salg i første kvartal et encifret fald år-til-år, og salget for hele 2019 steg 73,9% til 14,77 milliarder yuan. , Driftsresultatet steg med 87,1 % til 2,149 milliarder yuan, hvilket er den stærkeste vækstmotor for Anta Sports.

 

At købe FILAs Kina-forretning i dag er en af ​​Anta Sports mest succesrige strategier. Dette mærke, som startede i den lille by Biella, Italien i 1911, var ikke kendt i Kina. Dens pris er endnu højere end Nikes. I de senere år har det ekspanderet hurtigt på massemarkedet. Selv under epidemien har den ikke lidt det store slag.

 

På nuværende tidspunkt har FILA dannet et all-round layout af mærkets officielle hjemmeside, Tmall flagship store og WeChat applet på det kinesiske online marked, hvilket giver mærket nok kanaler til at blive ved med at sælge i epidemien. Ligesom konkurrenter som lululemon og Nike flyttede FILA hurtigt til onlinemarkedet efter udbruddet og lancerede sports live-udsendelser på WeChat-applets, Tiktok og Tmall for at interagere med forbrugerne i realtid og sælge nye serier af produkter.

 

FILA Kina mistede ikke sin uafhængighed efter at være blevet opkøbt af Anta Sports. Efterhånden som konkurrencen på markedet er blevet hårdere, og forbrugernes præferencer er blevet mere foranderlige, har FILA gradvist delt sig i FILA Kids, FILA FUSION og FILA i Kina. De tre undermærker af Atletik er rettet mod børnetøj, unge og professionel sport.

  

På det internationale marked fortsatte FILA sin position på high-end modemarkedet gennem forskellige fælles navne. Fra samarbejdsserien med FENDI i 2018, til designermærkerne Jason Wu, modemærket Supreme, Gosha Rubchinskiy, AAPE osv., har Fila til formål at fremhæve charmen ved high-end sportsmode.

 

Med århundredgamle modegener, avanceret digitalt detaillayout og diversificerede professionelle sportsprodukter forventes prisen på FILA-mærket at overstige prisen for Nike og adidas i samme branche, udtalte Credit Suisse i en rapport i slutningen af ​​sidste år .

Lululemon brugte et par yogabukser til at lirke ind på markedet, som Nike og adidas uroligt vandt. FILA er ikke holdt op med at rykke frem. På denne særlige knudepunkt for hurtige forandringer gennemgår den globale sportstøjsindustri en stor vask.

 

  • Tidligere:
  • Næste: